Madalina28 a scris:
Si eu consider la fel ca este un mare abuz ceea ce face UNBR cu noi.
Meseria de avocat nu mai este de mult o profesie liberala, ci o profesie in care accede numai cine are bani, pile si putere.
Aceasta e o discriminare ce trebuie scoasa in evidenta si dezbatuta la CEDO ca la noi in tara e degeaba.
Madalina din cate imi amintesc am purtat discutii in contradictoriu si in toamna dupa examenul de admitere , cand erati cativa razvratiti care doreati sa schimbati voi regulile jocului.Daca alti colegi de forum nu au aruncat un ochi pe acest topic, l-am aruncat eu azi si ma deranjeaza atitudinea asta.Stai frustrata si scrii pe topic numai de dragul de a scrie ( daca ai aloca atat timp invatatului poate ai avea sanse reale ) cum in profesie intra doar pilosi si cei cu bani.Nu stiu unde ai dat tu examene dar absolut toti colegii mei de facultate care au intrat in barou si la inm au intrat pe bune.Evident ca cei care au picat au avut aceleasi replici ca si tine si restul.
P.s. : discriminarea evidenta dezbatuta la cedo sunt curios cine o initieaza, nu de alta dar e la fel de absurda si fara suport ca si actiunea voastra din toamna prin care vroiati sa "dati in tribunal" unbr-ul.