avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere barou 2014
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere barou 2014

Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa Noul Cod Penal vor aparea in primavara lui 2014..... Eu am cumparat lucrarile lui Mihail Udroiu editia 2013, dar au la baza codul penal inca in vigoare si nu Noul Cod Penal.

Cum ma sfatuiti sa procedez? Va multumesc.
Am semnat si eu petitia si consider ca trebuie sa fim mai uniti ca niciodata (mai ales ca azi e si ziua unirii) si sa ii infruntam pe cei de la UNBR. Sa ne mai ceara si noua parerea pentru ca asta e prea de tot. Ii fata unuia o ideea peste noapte si se trezeste diminata sa o puna in aplicare. Problema e ca nu mai au de unde sa scoata bani pentru ca au marit pensiile avocatilor si pe deasupra ne fac si pe noi sa ne descurajam sa nu mai intram.

Asadar parerea mea este ca in continuare vor bani multi castigati din aceste taxe nesimtite si cat mai putini avocati intrati. Am zis eu ca nu se va schimba cu nimic. Din nou suntem la mana lor si ma gandesc ca degeaba invatam pentru ca rezultatul va fi acelasi.

in orice caz, eu nu ma dau batuta, voi invata temeinic, voi incerca chiar sa invat pe de rost cat voi putea, sa pot reproduce exact din carte iar daca se mai intampla ca anul trecut nu ma voi mai resemna. Sper sa auda si ei mesajul meu ca nu ma las pana nu voi demasca toata aceasta prosteala pe fata. Sper numai sa fim cat mai multi care sa luptam cu ei.

Sa terminam odata cu spagile si cu pilele. Nu mi-e ciuda ca intra unii astfel, insa rad de prostia lor. Stau zi de zi in preajma unui astfel de specimen care a intrat cu spaga, desi nu recunoaste, si rad continuu cand vad ca nu stie sa faca macar o actiune la instanta si ma roaga pe mine sa o ajut si sa ii dau consultatii, eu... o fosta studenta. Sa vedeti cum se face de ras prin instante si cum nu stie ca un recurs se depune la instanta a carei hotarare o ataca. Trebuie sa ii inlaturam pe acestia care ne rad in nas cu un aer de superioritate.
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
Madalina28, utilizator
Stie cineva ce se intampla daca se lipseste la cursurile acelea INPPA? Sau macar se frecventeaza mai redus? :)
Salut, avand in vedere faptul ca anul trecut a intrat in vigoare Noul cod de Procedura Civila in februarie, iar la admitere in barou s-a dat din el doar Divort, Incompatibilitate si Executare silita, este foarte probabil cred eu sa se intample la fel si in acest an.
Iar daca se va mai amana intrarea lui in vigoare, cu atat mai putin va constitui tematica de examen.
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2014
Urlian, utilizator
De ce speri sa apara asa de tarziu? Era o gluma?nu inteleg...
CAND SE DA ADMITERE IN BAROU?IMI SPUI SI MIE?

Alte discuții în legătură

Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)
Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)