Adriantot a scris:
Sunteti in mare eroare considerandu-i pe toti oamenii din preajma dumneavoastra infractori.
Deja intrăm în alte chestii. Eu știu în ce țară trăiesc - nu există o cultură a legalității, e plin de infractori și corupți peste tot, în special unde se învârt mulți bani, domeniul imobiliar fiind unul dintre principalele. Nu mă luați pe mine cu copilării din astea cu "nu toți sunt infractori", că nu m-am născut ieri. :)
Eu nu iau apararea vreunui administrator
Sigur că luați, 100% ultimul răspuns e o reacție de solidarizare cu "colegii" și părăsește complet sfera cunoștințelor despre legile în vigoare. Nu puteți să susțineți un topic întreg că tot aparatul legal stă în sprijinul ideii de a-l trece pe chitanță pe plătitorul real și apoi să susțineți că totuși cine nu face așa nu încalcă legea. E cât se poate de limpede pentru oricine că dacă scrii informații false într-un act menit să producă efecte juridice comiți infracțiunea de fals în acte, dar acum v-a găsit brusc solidaritatea de breaslă și vă prefaceți că nu mai înțelegeți legea. :)
Nu e vorba doar de forum (deși dacă luăm la rând toate forumurile unde s-a discutat problema asta iarăși găsim că e părere majoritară că trebuie comis falsul în acte împotriva intereselor chiriașului), e și faptul că în toate 3 locurile unde am stat cu chirie până acum administratorii s-au comportat la fel. Asta nu e o coincidență, e o întreagă cultură care-i învață așa, e comportament majoritar.