avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Referendum pentru maidanezi
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Referendum pentru maidanezi

Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in stare a se descurca.

Uciderea cainilor ce va aduce?
Oprobiul public international.

In tarile dezvoltate animalele sunt protejate insa acolo nu se fura din banii alocati.
Solutia cu adaposturile pentru caini era una simpla insa toti factorii de conducere nu au dorit cu adevarat sa fie rezolvata.

Cat de usor putea fi rezolvata problema si nu au rezolvat-o...
Acum se afla sub presiune si criza de timp si ca sa iasa bine vor sa ucida cainii.
Doar in Romania se poate asa ceva...
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
eu nu cred ca oficial vor spune ca au rezolvat problema prin omorarea cainilor, indiferent ce iese la referendum.

foarte probabil lucrurile vor ramane ca inainte (dar anuntata ca rezolvata problema).

un lucru, cred, e foarte sigur dupa treaba asta:

impozit pe caini.

vedeti cate gospodarii sunt in romania, fiecare cu 1-2 caini, 100 ron/caine, si cam ce-ar rezulta.

asta cred ca-i mana cel mai tare in "lupta" cu cainii.
Joha, ceea ce sustii este exact gargara seaca din mass - media.Este exact ceea ce spun guvernantii speriati de ceea ce au facut, de consecintele faptelor lor...
Este trist cat de usor pot fi oamenii manipulati...

Nu poate fi just sa ucizi toti cainii pentru un caine.
Am dat acel exemplu cu oamenii ca sa se inteleaga mai bine.
Sclavii negrii erau considerati bunuri.
Era corect sa fie toti ucisi pentru unul care a facut o crima?

Unii caini au o inteligenta a unui copil de 3-4 ani.
Ar trebui sa va ganditi ca a ucide o entitate cu o anumita inteligenta nu este ceva in regula si nici in raport de valorile moderne si democratice.

Autoritatile au creat aceasta isterie si vor sa profite.
Va manipuleaza ca in 89 si tot ele vor iesi bine.
Vor face tot ce pot sa fie din nou votati...

Dupa parerea mea, aceasta intamplare nefericita ar trebui sa determine schimbarea intregii clase politice care a guvernat pana in prezent si a dat dovada de incompetenta.
Ar trebui sanctionati politic toti cei vinovati.
Toti cei suspecti de coruptie in aceasta privinta.
In aceasta privinta nu conteaza ca sunt dovediti sau nu.
Nu ne trebuie dovezi si chiar daca nu pot fi condamnati penal sanctiunea politica ar trebui sa se rasfranga asupra lor.
Pur si simplu nu conteaza...
Ceea ce conteaza sunt faptele si consecintele produse...
Ar trebui eliminati pentru ca din cauza lor s-a intamplat asa ceva.
Sa moara un copil din cauza lor ca au procedat intr-un mod in care sa isi umple buzunarele cu bani care trebuia sa se faca ceva de asemenea maniera incat sa nu se ajunga la o posibila noapte a cutitelor lungi impotriva cainilor maidanezi ( cum a fost in Germania nazista cand s-a inceput decimarea evreilor).

Cainii sunt inteligenti, nu sunt insecte...si este bine de stiut acest lucru...
Daca un cal lovea cu copita un copil si murea trebuia sa fie ucisi toti caii?

Statul a creat aceasta situatie si trebuia sa o rezolve pana acum.
Acum vor sa ajunga la o externinare si incearca sa profite de aceasta situatie si sa ascunda faradelegile facute...
Asta se vrea de fapt, aruncarea cu praf in ochi.

Trebuie sa ne gandim si sa ii facem sa rezolve problema cu banii pe care i-au luat si nu au facut nimic.Sa ii fortam sa o rezolve si sa isi plateasca datoria, sa isi execute obligatia ca bani au luat.
Nu uciderea cainilor maidanezi constituie solutia deoarece caini vor tot aparea.Nu vor fi decimati definitiv.
Nu vor putea sa extermine cainii.
Aceasta este chestiunea pe care oamenii nu o inteleg.


Acum este momentul sa isi repare greselile si sa fie fortati sa faca ce au de facut.
Ducerea cainilor in adaposturi si hranirea lor.
Se pot gasi solutii si cu privire la hranirea cainilor din adaposturi asa cum ar avea ei bani acum sa eutanasieze cainii acum cand se afla intr-o situatie disperata datorita vinovatiei...

Nu toti cainii sunt vinovati si este inuman sa fie ucisi...mai ales ca peste cateva luni vor aparea altii daca nu se face ceva cu adapostul pentru caini pe bune.

Eu v-as propune sa luati o piatra in mana si sa loviti cu pietre cainii pana ii veti omora.Sa va adunati mai multi ca sa aveti mai mult curaj si dupa ce va arunca unul cu piatra probabil ca vor arunca mai multi...
Ati putea face asa ceva?
Ganditi-va ca ceea ce faceti este ca si cum ati omora cainii nevinovati cu pietre...entitati inteligente precum un copil de 3-4 ani...

Curtea Constitutionala a dat o solutie conforma cu constitutia si este firesc sa fie asa...in orice stat de drept si democratic...deoarece barbaria celor care au facut un proiect de lege neconstitutional nu putea sa nu fie sanctionata sub aspect constitutional...
Ultima modificare: Duminică, 8 Septembrie 2013
george-neagu, moderator
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Joha, ceea ce sustii este exact gargara seaca din mass - media.

Gargara este ceea ce sutin asazisii iubitori de caini si ceea ce sustineti dumneavoastra. Iubitorii de caini sa gasesca solutii, sa ia cainii in casele lor (nu in blocuri) si sa-i iubeasca, sa-i stranga la piept sa nu-i poata despari nici politia sau moartea.
Eu imi iubesc familia, neamul, prietenii si daca este cazul fac sacrificii pentru ei, fara sa-i deranjez pe alti iubitori de asteroizi, de cutremure, de razboaie, de martieni sau de caini..
Sa faca acelsi lucru si iubitorii de caini pentru cainii lor. Sa-si sacrifice averea si sa le creeze cainilor conditii de trai imperiale dar fara sa ne deranjeze pe noi, ceilalti care nu-i vrem printre noi. .

Nu stiu cine pe cine incearca sa manipuleze nici chiar in acest topic.
Sa o luam pe rand!
Nu am sustinut uciderea tuturor cainilor! Ati citat tot ce am scris! Ce am scris?! Ca trebuie luati cainii din strada, cei ce sunt doritori de a I adopta sa I adopte dar nu sa le dea drumul iar in strada ci sa le ofere adapost, iar cei nerevendicati de nimeni intr un timp rezonabil, batrani si bolnavi sa fie eutanasiati!
Va repet nu Mai puneti semn de egalitate intre oameni si caini! Sclavia s a abolit demult! Nu Mai comparati un animal ce are instinct cu omul care are ratiune sau macar unii dintre noi.....
Normal ca cineva trebuie tras la raspundere ! Si am urmarit subiectul! Stiti cine a fost tras la raspundere ?! Va spun eu! Seful Politiei Locale Sector 2 si Sefa de la Directia Protectiei Copilului Sector 2! Ce legatura au acesti oameni?! Va spun tot eu! Aceeasi legatura pe care o avem noi doi cu acest caz tragic!
Dvs aveti impresia ca acei bani o sa se recupereze?! Nimic de 20 de ani in Romania nu s a recuperat de la nimeni!
Ba Mai mult interesul lor este ca acesti caini maidanezi sa se inmulteasca nu sa I sterilizeze ca sa ai bani pt acest lucru!

Vrem referendum sa Mai cheltuim niste bani in plus.....adaposturile sunt neincapatoare! Ce facem cu cainii ?! Dvs ati adopta unul?!
Vreti sa se aloce alti bani de la Buget sau fonduri de Mai stiu eu unde pt caini?! Dvs stiti care este alocatia pe Luna a unui copil?? 40 de Ron! Dvs credeti. Ca un copil poate supravietui cu acesti bani?! Nu Mai vorbim de batrani.....stiti care e Spaga care se da la un azil de stat ca sa fie primit un batran?! Un batran care a muncit si care are o pensie!
Discutia asta era demna de Elvetia, Suedia....unde omul este intr adevar pus mai presus de animal! Insa aici in Romania hai sa prioritizam lucrurile! Omul e om! Animalul e animal!
Nu sunteti iubitor de animale daca va rezumati la a scrie aceste randuri pe forum ! Faceti ceva! Eu macar nu sunt fatarnica!
Vreau sa dispara cainii vagabonzi de pe strada! Daca asta este o Crima, genocid sau nazism in forma pura imi asum acest lucru! Vreau ca oamenii si nu cainii sa fie o prioritate! Vreau ca domnii de la ONG uri de la ASPA de la Primarie de la toate entitatile implicate in aceasta problema sa si face treaba! Rezultatul?! Fara caini in strada!
Vreau sa nu ma Mai coste bani pe mine contribuabilul, pt ca nici dvs nu platiti pt copii mei! Fiecare sa fie responsabil pe ce poseda! Cei care adopta sa fie responsabili pt cainii lor iar noi cei care nu avem caini dar avem copii sa fim responsabili pt acestia! Castig noi as sustine eu...dar asta este alta discutie!
Eutanasiere a cainilor fara stapan care nu sunt adoptati, sunt bolnavi, batrani, aggresivi se practica si in strainatate!
Eu am curaj sa mangai un caine nu sa dau cu pietre in el! Nu mi e frica de caini! Se pare ca va lasati manipulat de ideile gastii de ONG care sunt cele Mai iubitoare de caini caci ii lasa in strada!
Nimeni nu a ce rut eutanasierea cainilor in masa!
Aveti habar ce proiect era acela?! Ca sa vb ca era neconstitutional?! D c va lasati manipulat?! Pai a fost blocat moral sa zicem de cei ce sunt azi la putere.....ca trebuiau sa castige voturi!
Ultima modificare: Duminică, 8 Septembrie 2013
ContSters250994, utilizator
va spun eu, asta cu cainii e clocita de mult. acu' e momentu', toata lumea va fi de acord:slap:

Taxa pe câine şi pe pârloagă. Impozitele care ne ameninţă portofelul în 2013
[ link extern ]

restu', omorarea/izolarea cainilor de pe strazi, ramane ca 'nainte.





Ultima modificare: Duminică, 8 Septembrie 2013
ContSters257414, utilizator

Alte discuții în legătură

Eutanasierea cainilor fara stapan si dreptul la viata al acestora. Filip Alexandru Filip Alexandru In dimineata aceasta am vazut ca probabil multi dintre voi stirea foarte tragica despre copilul ucis de maidanezi si totodata si propunea eutanasierii ... (vezi toată discuția)
Eutanasierea cainilor maidanezi AntiMaidanez AntiMaidanez Buna ziua, Sunt din Bucuresti, un oras care timp de ani de zile n-a reusit sa-si rezolve problema cainilor vagabonzi. 10000 de oameni sunt muscati IN ... (vezi toată discuția)
Referendum pentru cainii maidanezi - propuneri si consecinte codulmuncii codulmuncii Primarul capitalei a decis sa se faca un referendum pentru eutanasierea cainilor maidanezi, dar numai in urma tragediei care s-a intamplat. Propun ... (vezi toată discuția)