am deschis proces pentru stabilire domiciliu minor in varsta de 13ani face 14 pe 20 octombrie,eu sunt in strainatate rezident si doresc sa locuiasca cu mine la fel si minorul.pe cale amiabila nu sa putut iar copilul este supus la tratamente conform art.25,85 si 90 din legea de protectie a copilului.doresc sa va intreb daca este o solutie de al lua autoritatea tutelara pana la definitivarea procesului?eu sunt in strainatate.lam lasat in romania la sora mea dar a venit azi si lau luat cu forța cu poliția impotriva voinței lui si plangand nu ia interesat pe poliție sa sune la protecția copilului efectiv lau luat.vreau sami raspundeți careva cat de urgent se poate si eventuale modalitați de al scoate din acele condiți.precizez ca mama lui nu are serviciu si are un minor de 5 luni din alt concubinaj si nici concubinu nu lucreaza. ASTEPT .VA MULȚUMESC DIN SUFLET
cum comisie rogatorie?nu se face și la mama și la mine in același timp?ea nici nu mai are casa ca a dato sa stea cineva in chirie care sai plateasca rata la banca.ea este acuma la 250 de km de casa sa mutat la noul concubin și niciunul nau servici.copilul sta acuma la fratele ei,la luat acu 2 saptamani de la sora mea și a plecat dupaia singura inapoi la concubin.cand se va audia copilul prima data de judecator?sau chiar la un pshiatru?sau trebuie sa insist eu la avocata sa le ceara?nu mai ințeleg de ce avocata a zis ca 1luna și gata.VA MULȚUMESC.aștept un raspuns daca se poate
Daca se face si la dvs ancheta va dura, pt ca se face de autoritatea dee acolo de unde sunteti, ori comunicarile dureaza..
Nu stiu cand va fi ascultat copilul, daca pana la primul termen sau apoi.
Ar trebui sa aveti o comunicare mai buna cu avocatul dvs.