avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ,,Baroul Penal"
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

,,Baroul Penal"

Aveti grija ca fostul ,,Barou Constitutional" sa nu devina un viitor Barou Penal. Nu va jucati cu focul la infinit! Uzurpare de calitati oficiale va spune ceva? Nu asta este solutia pentru a schimba ceva.

PS
Aveti mare grija! Renuntati cat mai este timp!
Cel mai recent răspuns: cosbarbu , utilizator 13:08, 5 Octombrie 2006
Să-ţi fie ruşine ţie, că îi descosideri pe cei din provincie, cum vă place vouă ,, capitaliştilor" să-i numiţi pe cei care nu sunt din nenorocitul vostru de Bucureşti. Suntem mai deştepţi decât voi. Ce v-aţi face fără provincie? Cu ce drept îi faci infractori? Vai de capul vostru, semidocţi de avocaţi din baroul ,,adevărat!"
Bai pustiule/fetito, dar esti batut (a) rau in cap!
Unde i-am desconsiderat pe cei din provincie? I-am laudat pe cei din provincie care au ajuns magistrati! De fapt, ca sa bagi si tu in capul tau patrat, crema magistraturii romane este din provincie! Si o mare parte a avocatilor din Bucuresti!
I-am facut infractori nu pe cei din provincie ci pe cei din ,,Baroul lu' Bota" (zis si Baroul Bata). Dar nu eu i-am facut ci Codul Penal! Daca tu inchei un contract de asistenta cu un client (avand ca obiect reprezentarea in instanta) si magistratul (90% provincial, de...) te trimite la plimbare (bine ca nu sesiseaza Parchetul) ai comis-o pe 215 C.P. daca stii ce e aia! Mai pentru bibilica ta, ca sa nu fie 215 C.P. trebuia sa-i spui omului ca te poate da afara judecatorul pt. ca nu prea esti OK cu titlul profesional. Atunci omul te angajeaza pe riscul lui si poate fi doar avocatura clandestina nu si inselaciune!
Apropo, era pe aici, pe site, un domn procuror care spunea ca risca sa i se anuleze toate actele de procedura daca unul dintre voi ar face ,,apararea". Mai gandeste-te!
Pe mine nu ma concurati ca nu aveti cum, dar stagiarii astia mici trag o groaza de ponoase din cauza voastra!
Dupa mintea ta: e normal sa devii avocat cum faceti voi? Unde in lumea civilizata e asa? Stiu ca in provincie se intra greu (e ceva coruptie) dar in Bucuresti, in 2003 au intrat 700 de stagiari iar in 2004 peste 800. Au dat toti spagi de zeci de mii de dolari?
Vai de capul tau!
Vai de al tău, vulgarule, nu ai pic de respect pentru limba română, se vede că ai crescut prin cartierele Bucureştiului şi că îţi lipseşte educaţia din familie. Limbajul de mahala nu se potriveşte la un intelectual rasat, cum te pretinzi. În ce găşti de cartier al junglei de beton ai crescut?
Pustiule/fetito, afla ca Bucurestiul este cea mai civilizata zona din tara asta (cu unele exceptii de prin Ardeal si Banat). Noi, mult hulitii bucuresteni, l-am facut pe Basescu presedinte (cu restul tarii doar, ar fi iesit Bombonel si va duceati toti la dracu, ar trebui sa ne multumiti pentru zdrobirea PSD-ului, pe care, cu exceptia Ardealului si Banatului plus 3-4 judete, l-ati pupat toti, nu mai spun unde....)! Noi am facut Piata Universitatii in 90 iar in 89, noi si Timisoara am facut Revolutia!
La noi se poate intra in Barou fara spaga, daca nu stiai asta! Eu personal nu am dat un leu, si nu sunt fiu de magistrat sau avocat ci fiu de muncitori si nepot de tarani! E drept ca am umblat dupa semnaturi de mi s-a facut rau, astea au fost vremurile!
Demonstreaza-mi ca ce face Bota este legal! Curtea Constitutionala i-a respins exceptiile, CEDO i-a respins plangerea, asociatiile au fost dizolvate. Iar Bota a infiintat el Baroul! Si Uniunea! Cum le-a infiintat, daca el niciodata nu a avut calitatea de avocat? Cum poti infiinta un Barou printr-un ONG? De ce a mintit lumea ca barourile lui au fost infiintate pe cale judecatoreasca? Instanta a autorizat functionarea asociatiei necitind cu atentie ce scria la obiectul de activitate. Obiectul de activitate era ilicit. Nu v-a autorizat nici o instanta!
Imi pare rau de voi, dar cred ca va jucati cu focul!
ce liniste s-a facut pe tema in discutie.....
probabil adeptii lui Bota s-au recunoscut invinsi.
sau poate ca nu. dar atunci de ce tac?

Alte discuții în legătură

Baroul constitutional bucuresti ionela calugaru ionela calugaru Baroul constitutional Bucuresti este recunoscut i statle membre UE? (vezi toată discuția)
Exista vreun dezavantaj daca dau examen in baroul paralel? Geani_geani Geani_geani As vrea sa stiu care sunt diferentele intre cele doua barouri. Unchiul meu are cabinet individul si daca as promova examenul de admitere mi-as putea face ... (vezi toată discuția)