Buna ziua , numele meu este Stefan si am un mare necaz .
Tatal meu a facut un imprumut la ING in 2010 .iar acum 2 saptamana a murit de cancer . Cei de la ING refuza plata pentru niste motive aberante , motivul este acela ca tata suferea dinainte de semnarea contractului de hipertensiune , diabet , hepatita cronica , guta . INTRADEVAR avea mici probleme cu tensiunea sub observatia medicului si lua medicamente , DAR diabetul la facut prin 2011 iar celelate boli au fost trecute de la ei .
Daca ii dau in judecata ce sanse de castig am ? sau daca am . precizez ca tata a facut imprumutul la varsta de 51 ani ( o varsta la care nu ai cum sa fii perfect )
Eu va sfatuiesc sa pastrati rezultatul "investigatiilor" doar pentru dvs si sa nu le faceti publice, intrucat banca ar putea sa va ceara toti banii inapoi, sa va faca plangere pentru fals in declaratii si complictate la fals si uz de fals (mamei dvs)....Daca aveti un avocet, atunci respectati strategia facuta de acesta si nu mai rascoliti sau rastalmaciti vorbele acestuia pe net...Daca vaeti nelamuriri cu privire la speta, mai bine il intrebati pe avocatul dvs intrucat il platiti si trebuie sa va raspunda....success!
daca in contract nu apar giranti sau alte garantii, nimeni nu se poate indrepta impotriva dvs cu conditia sa nu atacati succesiunea
sper ca polita de asig deces a fost achitata pe toata perioada creditarii ( in avans )
asiguratorul a intocmit o polita si tatal dvs a semnat-o, a platit-o si a cesionat-o bancii tcmai pentru ca asiguratorul sa despagubeasca banca
ei incearca cu orice chip sa nu onoreze obligatia si sa o puna in carca dvs, dar intrebarea este unde este riscul pe care si l-a asumat asiguratorul cand v-a luat banii pe polita
cand tatal dvs a luat banii de la banca, a luat mai putini cu valoarea asigurarii, bani care au ramas tot la ing
daca joci pe bursa iti asumi un risc
castigi la inceput, se termina anul, te inregistreaza statul cu impozit pe profit, anul urmator ii pierzi pe toti si tot trebuie sa platest impozitul TI-AI ASUMAT RISCUL !