proprietaru a scris:
si aplicarea art 25 litd..nu trebuie cuprinsa si in statutul asociatiei? vedeti ca exista..cuv " poate"..deci ramane la latitudinea membrilor..si se aplica ceea ce scrie in statut.
in alta ordine...imputernicirea se face individual...recititi art 25 lit c..sau de către un alt reprezentant care are o IMPUTERNICIRE... SCRISA şi SEMNATA de către proprietarul în numele căruia votează; .
Imputernicirea nu este un tabel semnat pe la usi..si apoi folosit in toate problemele..schimbandu-se numai ..denumirea tabelului.
Incercati sa dati raspunsuri corecte..
Iar incercati sa denaturati, sa schimbati regullile de exprimare! La litera c) este vorba de "proprietarul" - la singular - care este reprezentat de catra alt proprietar - tot la singular. La lit d) se spune clar "imputernicirea" - la singular (una domnule) - semnata de catre "proprietarii" - la plural (adica mai multi) . Oare nu e clar faptul ca mai multi proprietari pot sa faca o imputernicire comuna pentru acelasi reprezentant? Si la notar daca mergem sa facem o intelegere, un act, o imputernicire se scrie continutul si toti semneaza pe aceeasi hartie , unul dupa altul. Daca un grup de oameni angajeaza un avocat sa-i reprezinte in instanta (avand acelasi interes) se face un contract si toti semneaza pe acelasi contract.
Art. 25. -
(1)
Pentru adoptarea hotărârilor în adunarea generală a asociaţiei de proprietari, se vor avea în vedere următoarele:
c) proprietarul poate fi reprezentat în adunarea generală de către un membru al familiei sau de către un alt reprezentant care are o împuternicire scrisă şi semnată de către proprietarul în numele căruia votează;
d) un membru al asociaţiei de proprietari poate reprezenta unul sau mai mulţi membri absenţi, dacă prezintă împuternicire semnată de către proprietarii în numele cărora votează;