avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Drept de vot Adunare Generala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Drept de vot Adunare Generala

Buna ziua

Ma numesc Alexandra si sunt cenzor la o asociatie de proprietari. In cadrul unei adunari generale, un locatar a votat in numele unor vecini pe baza unui tabel care continea numele acestora, seriile actelor de identitate respectiv semnaturile acestora.

Un fost membru de comitet a depus plangere penala la Parchet impotriva mea cum ca mi-as fi depasit atributiile in Adunarea Generala, eu acceptand voturile respective.

As dori sa stiu daca acele voturi trebuiau luate in calcul si daca sunt in postura de a-mi angaja sau nu un avocat si eventualele repercursiuni.

Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2009
arhicoc, utilizator
Sa inteleg ca Adunarea Generala nici nu mai are rost sa se tina multi ani de-acum inainte daca Presedinta de Asociatie vine "blindata" cu imputerniciri? Ca sa nu mai zic ca putea sa-si faca salariul si de 5000 de RON fara nici cea mai mica durere de cap. Deci nu este niciun conflict de interese? Adica Executivul poate fi si Legislativ?
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2012
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împuternicire pentru adunarea generalĂ. conform legii196/2018, ... mira55 mira55 ÎMPUTERNICIRE PENTRU ADUNAREA GENERALĂ. Conform Legii196/2018, art.49, alin(3): d) proprietarul, membru al asociației, poate fi reprezentat în adunarea ... (vezi toată discuția)
Convocare falsa? mcteo mcteo ce pedeapsa risca cei care semneaza un convocator desi ei nu sunt membri in asociatie? (vezi toată discuția)
Tabel convocator cu 20% Frizeru Frizeru As dori sa mi se precizeze despre ce tabel convocator este vorba la o Adunare generala extraordinara reconvocata. Eu consider ca dupa anuntarea la avizier a ... (vezi toată discuția)