avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale impozit forfetar pentru societati declarate fara ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

impozit forfetar pentru societati declarate fara activitate

se aplica vreun impozit firmelor fara activitate?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Turtoi , Consultant managementul calitatii 10:57, 27 Iunie 2009
Da...stiu...numai ca daca aberatia se aplica de la 1 mai iar procedura de dizolvare-lichidare-radiere dureaza intre 3 si 5 luni....sunt buna de plata impozit forfetar ........gandesc corect ???? Asa suspendata asteptam sa vad ce se intampla si incepeam dizolvarea in paralel....
Se pare ca firmele fara activitate nu vor plati impozitul forfetar.
:yeah: uraaa.....Doamne ajuta sa fie asa ! Oricum mi-ati facut dupa-amiaza mai frumoasa chiar daca incepeti cu "se pare ca........:D"
davideg a scris:

Care este baza legala?
davideg a scris:

din discutia avuta astazi cu cineva de la finante s-ar parea ca daca este suspendata activitatea nu se plateste impozitul forfetar. Discutia fiind fugitiva nu am obtinut si baza legislativa. Mergand pe partea logica tind si eu sa cred ca intradevar exista aceasta posibilitate.

Alte discuții în legătură

Impozit venit & profit - modificarile ContSters60781 ContSters60781 2 intrebari as avea in legatura cu ultimele schimbari; nu sunt sigura ca am inteles bine. E vorba de 2 legi diferite, nu ? Eu am doua situatii: 1. In cazul ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru firme ce nu au avut cifra de afaceri bogymania bogymania Vreau sa ridic o problema care nu stiu daca a mai fost abordata. Mi-am infiintat un S.R.L. anul trecut, mai exact pe data de 5 decembrie 2008 este ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului forfetar viogeo viogeo Pentru un SRL cu asociat unic pentru care s-a depus cererea de suspendare a activitatii la data de 05.05.2009 la ONRC, si s-a obtinut regim derogatoriu de la ... (vezi toată discuția)