avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM 2015...ADMITERE!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM 2015...ADMITERE!!!

Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit si sa reusim sa fim admisi...nu cred in vorba "a doua oara va fi cu noroc",vreau si pot sa reusesc din prima desi stiu ca va fi un drum lung!!!
Sunt studenta in anul 3,i-mi doresc enorm o cariera in magistratura,daca mai sunt persoane care vor sa dea admiterea la inm in 2015 le invit aici sa dezbatem impreuna,sa ne ajutam reciproc si sa invatam!!!
Orice informatie venita din partea voastra va ajuta enorm!!!
Haideti sa punem burta pe carte!!!
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2014
madalinaflo, utilizator
In cazul recidivei postcondamnatorii:
a-primul termen poate consta intr-o condamnare pt o infrc preterintentionatala pedeapsa inchisorii de un an
b-al II-lea termen al recid poate consta in sav unei infr cu intentie directa pt care lg prevede ped inchisorii de la o luna la un an
c-nu poate fi retinuta mica recidiva
Pedeapsa prev de lg penala se va aplica intr-o singura etapa in cazul :
a-concursului ideal omogen
b-infractiunii continuate
c-reciddivei posexecutorii
In cazul inf continue, trebuie sa se retina, printre altele:
a-unitate de subiect activ
b-unitate de subiect pasiv
c-unitate de rezolutie infractionala
De unde luati voi rilurile actualizate?
...pai mai stai sa actualizezi cand mai este atat pana la examne?...eu una am doar ce e in tratate ...sper sa imi ramana si asta deo camdata in cap...sorry...nu stiu sa-ti raspund dar daca ai ceva interesant descoperit spunene si noua...thx anticipat...

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2016 Deacon Deacon Va salut. Asa cum s-a obisnuit si in anii anteriori, consider ca este necesara deschiderea acestui topic pentru a veni in intampinarea tuturor celor care se ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)