avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi

Curs practic de implementare e-Factură / e-Transport. Reguli de aplicare și discuții practice. Vezi detalii și participă → 

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM 2015...ADMITERE!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM 2015...ADMITERE!!!

Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit si sa reusim sa fim admisi...nu cred in vorba "a doua oara va fi cu noroc",vreau si pot sa reusesc din prima desi stiu ca va fi un drum lung!!!
Sunt studenta in anul 3,i-mi doresc enorm o cariera in magistratura,daca mai sunt persoane care vor sa dea admiterea la inm in 2015 le invit aici sa dezbatem impreuna,sa ne ajutam reciproc si sa invatam!!!
Orice informatie venita din partea voastra va ajuta enorm!!!
Haideti sa punem burta pe carte!!!
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2014
madalinaflo, utilizator
Am terminat facultatea in 2012 si pana acum nu m-am dus sa iau diploma.
Pot sa folosesc in continuare adeverinta emisa de institutia de invatamant in anul 2012 prin care este atestat faptul ca am absolvit facultatea de drept?

Multumesc anticipat!

adeverinta teoretic ar trebui sa fie valabila....insa pt o perioada de timp...cred ca un an...suna la secretariatul facultatii si ei iti vor spune clar...noi doar putem da pareri :))
nu mai scrie nimeni nimic?a intrat stresul si in voi?
eu una resimt deja....nu e ok...dar lupt cu mine inca....
poate ma ajutati sa inteleg ceva:

Subiectul pasiv al infractiiunii:
a-poate fi o pers care are calitatea de autor al unei infractiuni aflate in legatura cu cea comisa impotriva sa
b-nu poate fi in nici un caz o pers carre nu mai este in viata
c-nu poate fi in nici un caz un animal

Pericolul din structura starii de necesitate trebuie sa fie:
a-actual si iminent
b-actual sau iminent
c-necesar

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2016 Deacon Deacon Va salut. Asa cum s-a obisnuit si in anii anteriori, consider ca este necesara deschiderea acestui topic pentru a veni in intampinarea tuturor celor care se ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)