avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM 2015...ADMITERE!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM 2015...ADMITERE!!!

Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit si sa reusim sa fim admisi...nu cred in vorba "a doua oara va fi cu noroc",vreau si pot sa reusesc din prima desi stiu ca va fi un drum lung!!!
Sunt studenta in anul 3,i-mi doresc enorm o cariera in magistratura,daca mai sunt persoane care vor sa dea admiterea la inm in 2015 le invit aici sa dezbatem impreuna,sa ne ajutam reciproc si sa invatam!!!
Orice informatie venita din partea voastra va ajuta enorm!!!
Haideti sa punem burta pe carte!!!
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2014
madalinaflo, utilizator
[ce autor ati ales la Dreptul Familiei?

CrIsTiNa179 a scris:

imperatrix_mundi a scris:

CrIsTiNa179 a scris:

da, sigur este gresita...sunt curioasa cine este autorul cartii :D


Este o grila de la sng mi-a indicat-o un prieten care se pregătește pentru SNG sau s-a pregătit ca a trecut examenul , încă nu știu ce a facut:((
Apropo ... de sng

Arătați motivat dacă partea civila va mai fi citată pentru termenul următor în situația în care aceasta nu se prezintă la primul termen de judecata și nici nu este reprezentată de avocat sau de o lata persoana , în condițiile legii dacă citația pentru termenul de judecată respectiv a fost înmânată soțului acesteia de la adresa unde partea civila locuiește și prin care a indicat- o prin cerere scrisa.
Santare curios Cum o vedeți :yes:


Din speta reiese ca partea civila a fost in mod legal citata pentru primul termen.
Din cate inteleg nu a fost reprezantata de avocat la primul termen, dar nu stim daca are avocat ales.
Prin urmare are termen in cunostinta, chiar daca nu a fost prezenta la primul termen.
O problema se pune daca partea civila se gaseste in una din situatiile cand asistenta judiciara este obligatorie(respectiv cand este lipsita de capacitate de exercitiu sau cu capacitate restransa, ori nu isi poate face singura apararea) si a fost desemnat un avocat din oficu iar acesta nu s-a prezentat la primul termen. In aceasta situatie se va desemna un alt avocat din oficiu, se va da termen si partea civila va fi citata.
De asemenea, partea civila mai este citata cand instanta considera prezenta acesteia obligatorie, care este o exceptie de la situatia cand are termen in cunostinta.
Eu asa vad situatia...sa vedem si alte pareri


Motivul pentru care va fi citata este sotia, partea desi legal citata nu are termen in cunostinta deoarece superba-i sotie nu are niciuna dintre calitatile cerute de lege privitoare la termenul in cunostinta-reprez.legal sau conventional

1c, 2ac, 3c, 4c
indiraindii a scris:

1c, 2ac, 3c, 4c


udroiu e de acord cu tine, exceptind 2-bc
am vrut sa pun b dar am scris a din greseala...sper s nu fac asta si la examen...ca asa o dau in bara tot timpul... :(((((((

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2016 Deacon Deacon Va salut. Asa cum s-a obisnuit si in anii anteriori, consider ca este necesara deschiderea acestui topic pentru a veni in intampinarea tuturor celor care se ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)