Brom a scris:
Domnule lascoschi,
Cu ce schimba incuviintarea instantei situatia invocata de dumneavoastra? Daca nu stiti va spun eu ca incuviintarea executarii silite este o formalitate. Nu cenzureaza cu nimic executarea. Judecatorul doar constata existenta titlului executor si incuviinteaza executarea. Cele relatate de dumneavoastra nu au legatura cu incuviintarea executarii silite.
Si pentru ca tot spuneati ca ati fi invocat si dvs aceasat exceptie. Vi s-ar fi ras in nas, credeti-ma. O astfel de solutie nu s-ar fi dat daca nu exista un interes major in cauza. Cand a fost modificat acel articol credeti ca nu s-a luat in calcul aceasta "incalcare" a normei constitutionale? Eu sunt sigur ca da.
In general, instantele se tem sa primeasca cererile mele tocmai pentru ca oricand pot invoca o exceptie de neconstitutionalitate.Nu am vazut si nici nu cred ca am sa vad vreodata o instanta care sa rada de o cerere supermotivata.
E adevarat ca nu oricine poate face o redactare si motivare competenta pe o exceptie de neconstitutionalitate ( in general profesorii universitari) si de aceea va inteleg nedumerirea cu privire la astfel de exceptii...
Chiar daca aveti obiectii, acestea sunt inutile intrucat este clar ca se incalca separatia puterilor in stat.
Macar acest principiu constitutional sa il aveti in vedere.Va poate ajuta daca stiti cand sa uzati de el.
Eu nu am invocat aceasta exceptie de neconstitutionalitate.A fost admisa inainte sa o pot invoca si nu mai am cum uzez de aceasta aparare in prezent.Am prins exceptia admisa exact cand am un proces pe rol si nu o mai pot invoca pe cale de exceptie de neconstitutionalitate.
avocat Claudiu Lascoschi