@asocleg
Din tonul interventiei mele nu se vede nicaieri ca ma ratoiesc la cineva, adica la dv.
Numai ca, se pare, aveti oarece legaturi cu utilizatorul nostru pentru ca ati afirmat niste lucruri despre el pe care nu le-a spus.
Nu mi-ati raspuns la intrebarile pe care vi le-am pus, iar tactica de a contraataca mi-e prea bine cunoscuta de cand tot sunt pe acest forum.
Va rog sa cititi Regulamentul de postare in forum pe care il gasiti in meniul de sus la butonul "forum" si o sa vedeti, la un moment dat, ca scrisul cu majuscule se interpreteaza ca "tipat la ceilalti".
Din punct de vedere al competentei, noi asteptam pe oricine sa-si spuna parerea, argumentam, contraargumentam, invatam unii de la altii.
Dar nu admitem atitudini paternaliste si arogante si cu atat mai putin supozitii lipsite de suport concret, scris de utilizatori -
asocleg a scris:
Din tot ce ati povestit se observ faptul ca problema este la dvs. nu la conducerea asociatiei care probabil a vrut sa discute cu dvs civilizat in privinta convietuirii la bloc. Se vede ca sunteti dezinformat . Atitudinea dvs. lasa de dorit. Ceva e putred la mijloc. Eu zic sa va informati inainte de a improsca cu noroi si a jigni pe cineva pe care il cunoasteti din povestirile fostei proprietare.
Ce va face sa credeti ca cei din conducere au vrut sa discute civilizat? Ce va face sa spuneti ca este dezinformat, atata timp cat el, utilizatorul, intreaba si vrea sa se lamureasca? Care atitudine lasa de dorit, ca aici doar a intrebat, nu a dat cu parul in capul nimanui, nu a jignit? Pe cine si cum a improscat cu noroi? Ca aici, pe forum nu a jignit pe nimeni.Ce sa fie putred la a cere sa se inscrie in asociatie si a dori sa vada statutul si ROI-ul? Nu ne-a spus initial nimic despre vechiul proprietar. Dv. de unde ati dedus asta?
Forumul nu este locul unde se cearta cei din aceeasi asociatie, asa ca propunerea dv. cade de la bun inceput si va sfatuiesc sa incercati sa va veniti in fire. Deja incercati sa va platiti politele si va mai atentionez o data ca pe acest forum atacul la persoana nu se admite.
Si v-o spun in calitate de moderator.