did_oana a scris:
din pacate nu am un alt job asigurat
- tocmai mi-a luat telefonul de munca si a raspuns el astazi la apelurile clientilor mei.
- daca le predau masina si telefonul ...nu o sa imi pot efectua munca si astfel nu le dau un motiv sa ma concedieze pe motive ...ca nu imi fac treaba ?
- astazi toata ziua a facut interviuri si cred ca vor sa angajeze pe altcineva inainte sa plec eu ca se se "acopere"legal in caz ca eu nu o sa vreau sa imi dau demisia si vor trebui sa ma concedieze
- daca in CIM nu e nimic specificat de salarii compensatorii in caz de concediere...pot beneficia totusi de ele?
ce sa fac??
Citeste si subiectul "demisie fortata" si calesteti nervii, pe teren poti sa mergi cu transportul in comun si sa le ceri decontarea tranportului, daca natura job-ului presupune masina si telefon cu siguranta astea sunt trecute in CIM sau in vreun act aditional iar daca nu sunt trecute si ai nevoie neaparata de masina pentru a-ti face treaba atunci e clar ca ei se fac vinovati pentru ca nu iti asigura conditii corespunzatoare de munca iar asta e o obligatie a angajatorului. Trebuie sa fii foarte calma si sa incerci in limita posibilitatilor sa-ti faci treaba, asa cum poti si exact cat poti. Nu dispera, nu intra in panica pentru ca vei lua decizii pripite pe care le vei regreta. I-ati un concediu medical, nu ti-l pot refuza, poti sa li-l trimiti cu recomandare si conf de primire prin posta :). Orice ar fi nu iti da demisia si nu semna acord de parti pana iti gasesti loc de munca sau pana nu face angajatorul toate demersurile legale pentru a te concedia.
Succes!