avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartizarea claltuielilor cu salariile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartizarea claltuielilor cu salariile

toate cheltuielile cu salariile se repartizeaza pe cota indiviza?
nu se mai repartizeaza nimic pe persoana?
multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:43, 3 Septembrie 2009
In sfarsit am descoperit "apa calda".Legea 230 a fost promulgata in 6 iulie 2007.
In 9 noiembrie 2007 apare ordinul 1969 emis de ministerul de finante cu toate formularele pe care trebuie sa le foloseasca asociatiile de proprietari.Intre ele si lista de plata intretinere in care la cheltuielile pe persoane apare "indemnizatii ingrijitor"
E ok,credeti?
Nu. Nu e OK!
Mai incercati si norma de aplicare a legii 230/2007 .
katyb a scris:

Raspunsul mi se pare destul de "dur".Esti detinatoarea adevarului absolut?
Am probleme doar cu legea 230 si cu normele care au aparut in acest rastimp.
Am detinut functia de contabil in asociatie si lucrez in acest domeniu,asa ca....
Nu e cazul sa te pronunti asa usor in privinta capacitatii de asimilare a altor persoane,daca nu le cunosti...

Nu asta a fost intentia mea, nu sunt detinatoarea adevarului absolut, in cazul in care ar exista, "cu toate" m-am referit ca una-i teoria si alta practica, a administra nu inseamna numai a face contabilitate, aici nu ne afisam studiile, chit ca unii dintre noi chiar au studii care se potrivesc cu administratia, dar au destula experienta pentru a spune ca "toate" nu le poti sti niciodata, "multe" da.
In ce priveste capacitatea de asimilare, n-as fi atat de sigura ca e chiar singura calitate care se cere cuiva care vrea sa fie administrator. Mai e una: capacitatea de a sti sa comunici cu oamenii...... asta se invata vazand (multe) si facand (si mai multe).
Va doresc spor la treaba si ...cum am mai zis...inima tare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre plati desfundare ghena si sau coloane bon32 bon32 Despre desfundat ghenă si/sau coloana scurgere. Odata ce ridicarea gunoiului menajer se face pe numar persoane prezente, si desfundarea ghenei ar trebui ... (vezi toată discuția)
Salariu femeie de serviciu meeri_m meeri_m Buna seara, Daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un raspun la aceasta intrebare: Salariul femeii de serviciu se imparte la numarul total de ... (vezi toată discuția)
Plata femeii de serviciu la asociatii de proprietari peraspera peraspera Se repartizeaza pe cota indiviza, pe persoane, sau cum vrem noi? (vezi toată discuția)