katyb a scris:
Si inca ceva,in art 37 din HG 1588,dupa insirarea cheltuielilor care pot fi impartite pe numar de persoane se lasa o "portita":"Modul de repartizare a acestor cheltuieli se stabileste printr-o convetie aprobata de comitetul executiv".
Articolul 37 din norme se refera la repartizarea cheltuielilor pentru cei care desfasoara activitati economice, sedii firme, birouri, cabinete, etc. , in apartamente sau in spatii cu alta destinatie din asociatie, facandu-se mai multe precizari in acest sens . Va redau doar fraza urmatoare dupa cea citata de dv ca sa va convingeti :
(2) Convenţia prevăzută are durată nedeterminată, fiind valabilă pe toată perioada activităţii desfăşurate de deţinătorii prevăzuţi la alin. (1), şi se actualizează periodic, în funcţie de elementele noi care intervin, în funcţie de numărul persoanelor care desfăşoară zilnic activităţi în spaţiul sau apartamentul respectiv, de numărul mediu zilnic de clienţi şi de obiectul de activitate
Si oricum de la articolul 34 pana la 38 inclusiv se specifica toate cheltuielile care se repartizeaza pe nr de persoane si nu exista cuvantul salarii sau cheltuieli de personal sau indemnizatii.
Referitor la carte nu ati spus cine a scris-o. Adica cineva in tara asta in 11 zile de la aparitia HG in Monitorul oficial a conceput si publicat o carte in care a preluat ceea ce prevedea HG 1588 .
Daca eu scriu aici 20 de pagini cum cred eu ca trebuie administrata o asociatie si precizez ca e "conform cu legile in vigoare", dv ma credeti ?