avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de lauzie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de lauzie

Buna ziua,
Daca sunt in concediu de ingrijire a copilului ( primul nascut in ianuarie 2008) si imi depun actele pentru a intra in concediu de ingrijire a celui de-al doilea copil (nascut in aprilie 2009), mai am nevoie de cele 42 zile de lauzie? Doctorul spune ca nu dar primaria spune ca da. Sau pot sa depun actele abia anul viitor cand se termina CIC la primul copil?
Va rog sa-mi raspundeti; Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihai_u , utilizator 15:33, 28 Mai 2009
pai preluati declaratia in programul de la CASS, modificati casa de asigurari la fiecare angajat (unde e cazul) dati reinitializare luna si contrib angajatilor vor fi impartite pe case (veti genera cate o decl pt fiecare casa), iar contributia angajatorului o impartiti proportional (de mana).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de lauzie dupa cic adinaradulescu adinaradulescu cum ar trebui sa procedez cu cele min. 42 zile de lauzie in cazul in care in decembrie voi naste al doilea copil, la 1 an si 11 luni diferenta fata de primul; ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic - firma in faliment catalunia catalunia Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: sunt insarcinata cu al doilea copil si la finalul concediului pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani pentru primul ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil delfinut delfinut buna ziua, imi cer scuze daca s-a mai raspuns la aceasta problema insa as vrea un raspuns cat mai actual. Astfel: - partenera mea va naste la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)