avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... job full time+part time la firme diferite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

job full time+part time la firme diferite

Buna ziua,

Sunt angajat al unei companii farmaceutice din Romania si doresc sa mi schimb programul de lucru in cadrul companiei pentru a-mi lua un job suplimentar? Adica doresc sa am cartea de munca (si contract de munca pentru norma intreaga) la o alta firma decat cea la care sunt angajat acum, si la firma la care sunt angajat acum sa am fractiune de norma.
Ma puteti ajuta cu informatii despre ce tipuri contracte pot folosi?
Da, deoarece este important acest aspect pentru calcularea corecta a salariilor .
andreea

PS
da grace , daca facem exces de zel ii dam spor de 0.1% ( ca de , sporul de weekend se negociaza si nu e prevazut un cuantum minim sau maxim ) asa ca se alege tot cu nimic salariatul ..:">
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2009
H.R. SUPORT , Consultant resurse umane
Si ar mai fi un aspect:

Am gestiune si prin urmare mi se retine garantie din salariu. Deoarece urmeaza sa-mi desfasor activitate pe acelasi post dar intr-un alt punct de lucru al firmei trebuie sa solicit inventar la parasirea actualului loc? Pot solicita restituirea sumei acumulata din garantie pana acum?
da , solicitati inventar pentru a preda gestiunea pe baza unui proces verbal si a inventarului efectuat. Si , da!...solicitati si restituirea garantiei acumulate pana in momentul plecarii.
HRS a scris:

Da, deoarece este important acest aspect pentru calcularea corecta a salariilor .
andreea

PS
da grace , daca facem exces de zel ii dam spor de 0.1% ( ca de , sporul de weekend se negociaza si nu e prevazut un cuantum minim sau maxim ) asa ca se alege tot cu nimic salariatul ..:">

sa inteleg ca pot fortza nota si cere sa mi se plateasca spor de wee-kend? Pana acum nu s-a dat chiar daca am lucrat 2 weekenduri pe luna, si nici ore suplimentare.
Fiind vorba de un nou cim pot pune anumite conditii care sa fie trecute in cim, chiar daca angajatorul are un formular standard de cim?
foxyz a scris:

sa inteleg ca pot fortza nota si cere sa mi se plateasca spor de wee-kend? Pana acum nu s-a dat chiar daca am lucrat 2 weekenduri pe luna, si nici ore suplimentare.
Fiind vorba de un nou cim pot pune anumite conditii care sa fie trecute in cim, chiar daca angajatorul are un formular standard de cim?

cred ca va fi greu sa il convingi daca are un formular standard de cim, dar incercarea moarte n-are;)

Alte discuții în legătură

Contract de munca, 5 ore/zi steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati si pe mine in ceea ce priveste angajarea a 2 vanzatoare intr-un magazin cu CIM, cu 5 ore/pe zi lucrate de catre fiecare ... (vezi toată discuția)
Stat de plata,pontaje,revisal Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am o problema,nu stiu cum sa trec angajatii care au cim la 4h /zi de Luni pana vineri dar ei lucreaza si sambata si duminica pe ture.Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Subiect: stat de plata,pontaje,revisal Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am o problema,nu stiu cum sa trec angajatii care au cim la 4h /zi de Luni pana vineri dar ei lucreaza si sambata si duminica pe ture.Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)