Am facut urmatoarea cerere:
...Solicit, in temeiul dispoziţiilor art. 231 alin (2) C.pr.civ. si art. 163 alin. (8) din Regulamentul aprobat prin hotărîrea Consiliului Superior al Magistraturii 212/8 din 18.06.2009, eliberarea unei copii a procesului-verbal şi a înregistrarii audio a şedinţei de judecată din ziua de 11.11.2014, completul C 2 - LM – FOND, pana cel mai tarziu la termenul dosarului din data de 2.12.2014.
Totodata solicit si grefierului sa stabileasca plata necesara, conform indicatiilor Guvernului Romaniei, care nu va depăşi mărimea cheltuielilor suportate de instanţă pentru eliberarea copiei, pe care ma voi obliga sa o achit la eliberarea copiilor solicitate.
Mentionez ca aceasta inregistrare imi este necesara pentru a aprofunda mai multe explicatii furnizate de catre instanta, pe care nu am avut posibilitatea de a le retine in sala in timpul sedintei de judecata, precum si a verifica daca in încheierea de ședință s-a consemnat in mod corespunzator tot ceea ce s-a discutat în timpul ședinței, avand in vedere amploarea acesteia - fiind audiati 3 martori si aplicat interogatoriu.
Ce ma fac daca instanta imi va respinge cererea???
Cand am depus-o la registratura, a zis functionarul de acolo ca trebuie sa intre in atentia completului... imi pare evident ca completul nicidecum nu va fi de acord sa elibereze inregistrarea... avand in vedere ca vreau sa o folosesc sa probez abuzul in serviciu!
Ce pot face????
Abuz grav judecator
aidu
Va rog foarte mult sa ma ajutati, deoarece situatia mea este disperata!
Judecatoarea mi-a masacrat probatoriul.
Mi-a cenzurat toate intrebarile pe care urma ... (vezi toată discuția)