avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii conventie civila
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

conventie civila

pentru angajatii cu conventie civila a unei asociatii de locatari din venitul brut ce retineri obligatorii se fac ?(impozit 10%,cas 5.5 %)
trebuie sa fac statele de salarii . cum este cu cas-ul daca admistratorul este pensionar, femeia de serv are contract de munca in alta parte; se mai calculeaza
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 17:36, 3 Februarie 2010
Vrei sa te dai singura in judecata?
Contributiile sunt cam 52 % din suma ... plus penalitati imense cu 5 ani in urma.


Alberto Kurtyan
Am inteles.
Trebuie sa ne resemnam
Iael a scris:

Am inteles.
Trebuie sa ne resemnam



Este simplu, ne-am resemnat si gata !
De ce acceptati si semnati o conventie civila, cand de fapt este un CIM mascat ?
Va citez " Asa am fost sfatuiti in perioada respectiva" sigur acum doriti sa gasiti un tap ispasitor !
La acest SRL din cate inteleg sunteti si asociat, asa este ? Acum trebuie sa va resemnati !
In trecut nu ati palatit taxe si acum suferiti, nu ati crezut ca vine vremea cand si o zi de stagiu sau 10 lei achitati la CAS schimba viata unui om.

Recomand tuturor celor care au conventii civile mascate, renuntati sau mergeti la casa de pensii si incheiati un contract de asigurare sociala si achitati personal contributia de CAS.
Femeia vrea pensie,

nu vrea asigurare de sanatate.

Mai multa atentie.

Alberto Kurtyan
Avem carti de munca de 6 ani , dar am vrut sa stiu daca acele conventii reprezinta vechime in munca si se iau in calcul la pensie .
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatii pentru conventie civila andradaa andradaa Buna ziua!Am cateva nelamuriri in legatura cu calculul indemnizatiei pe baza de conventie civila/contact mandat.... 1.Un administrator lucreaza in baza unei ... (vezi toată discuția)
Remunerare functii in asociatiile de proprietari machiador machiador Va rog mult sa ne explicati corect. In cazul in care la o asociatie de proprietari presedintele are si functia de casier , nu are contract de munca ... (vezi toată discuția)
Din nou despre contracte :d RaDracones RaDracones Imi cer scuze pentru ca reiau acest subiect. Am citit tot ce am gasit pe forum legat de contractele care se pot incheia in mod legal intr-o Asociatie, si tot ... (vezi toată discuția)