cameliasndlsc a scris:
Buna MARIA,
Daca ar fi existat un organism al statului la care sa putem apela in astfel de cazuri ar fi fost excelent. Sau poate exista si nu stim noi....
Buna,
Sunt mii de astfel de situatii. Sunt necesare masuri prin care macar sa se obtina ceva scris, orice... dar sa poti citi ceva de la cei pe care-i intrebi, orice. Nu raspund. Culmea, la 25 de ani de viata, intr-o lume cu scumpiri an de an, unde platim, taxe, impozite, benzina tot mai scumpa, dar cumparam, cheltuieli la scoala copiilor, carti tot mai scumpe, intrebam doar atat: de ce in lista, la rubrica mea, pe randul meu, apare suma aceea, vreau si eu sa stiu, ce reprezinta? Cum ati calculat penalitatile? Oare nu ati aplicat penalitati la penalitati? Aratati.mi si mie calculele? Nimic. Niciodata nimic.
S-au dat ordonante de urgenta, ani de zile, pentru orice! Legea asociatiilor nu are un upgrade, de sapte ani. Locuiesc la bloc: oameni de stat, oameni obisnuiti, din guvern, parlament, profesori-familiile lor. Chiar nu pasa nimanui? Este un rulaj de, de toate: reparatii-se stica mereu cate ceva, fonduri adunate-de rulment, nu se poate plati un expert sa verifice, din sumele acestea?, bancile, oricum s-ar numi, au mii de mii de firme fara <RO> cum le spun eu-asociatii, au un mic comision de administrare/ gestionare cont, de dobanzi nu poate fi vorba, dar bancile au venituri din simpla existenta a asociatiilor.
Orice asociatie, sau poate 95%, detine fonduri suficiente, DEJA colectate, pentru a suporta o expertiza competenta.
Adica fara sa coste pe nimeni nimic se poate face verificarea \"in bloc\", a blocurilor, a tuturor asociatiilor!
Este o opinie sustinuta de argumente. Dincolo de orice s-ar spune ca este ceva personal, rog vedeti cat de mult conteaza ca ceea ce putea fi clar si rezolvat, se opreste de refuzul nemotivat al unor persoane neresponsabile de a raspunde la intrebari simple, in scris!
Nu. Nu avem cui ne adresa. Este doar o formalitate a te adresa Primariei. Atat. Nici acum sapte-opt ani cand am cerut ajutor, nu am rezolvat nimic, nici in zilele noastre, o spun cu respect pt. cei de acolo-functionari publici (poate nu au parghii legale, nu stiu), dar cu mare parere de rau!
Multumesc!
Succes...Sper in schimbare!
Maria