Domnule Freelis, dumneavoastra nu cunoasteti cu cine avem noi de-a face. Dreapta nu stie ce face stanga. Dau vina unul pe celalalt, te trimit de colo-colo, fara sa spuna nimic concret. Ei atata au avut de indeplinit: concedierea noastra. Intrebi presedintele de sindicat, el te trimite la CL, fara sa stie daca se acorda sau nu salariu compensator. Nu demult presedintele de sindicat mi-a spus ca vom primi atatea salarii compensatorii, cate vor primi cei din cancelaria boc. Asta inseamna: loveste si fugi! Si-au atins scopul, ne-au pus pe drumuri, ei s-au spalat pe maini. Misiune indeplinita. Ca doar ei sunt doar praful de pusca, pusca e primarul (sau invers). Multumesc mult.
P.S. Si cine nu a facut cererea, nu are castig de cauza?. ar fi pacat.
Inainte de a ma acuza ca nu stiu cu cine aveti de-a face ... va pot spune ca raporturile de munca incheiate in sectorul privat sau in cel public sunt arhicunoscute de mine.
In al doilea rand, o persoana nu poate solicita un lucru sau o suma de bani in numele altei persoane fara a avea un mandat din partea acesteia. Prin urmare, parerea mea este ca fiecare salariat trebuie sa faca cerere de acordare a acestui salariu compensatoriu.