avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada preaviz in cazul somajului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada preaviz in cazul somajului

In cazul punerii in somaj, angajatul beneficiaza de perioada de preaviz de 20 zile? am auzit si de un salariu suplimentar...
Cel mai recent răspuns: danucadany , utilizator 09:04, 17 Iunie 2009
Domnule Freelis, dumneavoastra nu cunoasteti cu cine avem noi de-a face. Dreapta nu stie ce face stanga. Dau vina unul pe celalalt, te trimit de colo-colo, fara sa spuna nimic concret. Ei atata au avut de indeplinit: concedierea noastra. Intrebi presedintele de sindicat, el te trimite la CL, fara sa stie daca se acorda sau nu salariu compensator. Nu demult presedintele de sindicat mi-a spus ca vom primi atatea salarii compensatorii, cate vor primi cei din cancelaria boc. Asta inseamna: loveste si fugi! Si-au atins scopul, ne-au pus pe drumuri, ei s-au spalat pe maini. Misiune indeplinita. Ca doar ei sunt doar praful de pusca, pusca e primarul (sau invers). Multumesc mult.
P.S. Si cine nu a facut cererea, nu are castig de cauza?. ar fi pacat.
Nu va acord mai multe merite, domnule Valeriu. Toti sunteti minunati, promti, atenti la suferintele noaste. Totdeauna am multumit tuturor.
Va rog sa nu postati mesaje consecutive, puteti edita mesajul deja postat pentru adaugari. Multumesc!
Da, am inteles. Ma voi conforma. Imi cer scuze.
Inainte de a ma acuza ca nu stiu cu cine aveti de-a face ... va pot spune ca raporturile de munca incheiate in sectorul privat sau in cel public sunt arhicunoscute de mine.
In al doilea rand, o persoana nu poate solicita un lucru sau o suma de bani in numele altei persoane fara a avea un mandat din partea acesteia. Prin urmare, parerea mea este ca fiecare salariat trebuie sa faca cerere de acordare a acestui salariu compensatoriu.

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii / ajutor somaj pintica pintica Buna seara, Am fost concediata in temeiul dispozitiilor art.65(1-2) coroborat cu art.55, lit.c din Codul Muncii si prev.art.19.25 din CCM si am primit o ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de restructurare deea30 deea30 sunt angajata la o firma pe postul de operator calculator! din pacate din cele 2 posturi unul l-au restructurat adica pe al meu si stau in preaviz muncind 4 ... (vezi toată discuția)
Retinere adeverinta de somaj si salarii Szabi Szabi Buna ziua! Angajatorul imi retine adeverinta de somaj (anexa 14) fara nici un motiv, sau pentru a trage de timp, neicadrandu-ma in termenul de 30 de zile ... (vezi toată discuția)