avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parte vatamata, minor - proces viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parte vatamata, minor - proces viol

fiica mea minora este parte vatamata intrun proces de viol.Avocata inculpatului face referiri la anumiti "barbati"care apar pe contul de facebook utilizat de fiica mea.Deoarece CONTUL ESTE AL MEU si persoanele din dosar(inculpat si avocata lui) nu au acces la el,pot face plangere la barou impotriva avocatei?COPILUL este hartuit de catre cei citati ca martori in proces prin telefoane si accesari pe facebook,drept pt care am facut sesizare la Parchet.
Cati ani au minorele?

Cazul pare sa fie destul de complicat.
Era bine sa fi angajat avocat inca din urmarire penala daca ati observat ca exista probleme.

Minorele erau virgine sau nu?

Trebuia mers la IML daca au fost deflorate in acel act sexual care a fost cu forta din cate inteleg.

In ce a constat constrangerea victimelor?
Stiu ca plangerea mea la adresa taberei a fost inaintata dupa cetcetari Parchetului dar desi am trimis 2 cereri pt a vedea stadiul cercetarilor nu am primit nici un raspuns

Pana sa fim chemati la parchet cu copii seful Pol tipa la noi ca nu are cazul.Stim ca directorul taberei este bun prieten cu primarul iar sotia sa este avocat de succes,fost rector al unei facultati de drept din zona

Avem avocati dar nu suntem multumiti.Respectivul era angajatul taberei.Desi este doar asistent medical a fost prezentat drept medicul taberei iar victimele i s-au adresat in aceasta calitate.Copii au mers in camera personala a acestuia unde au fost dezbracate cu forta smangaiate si penetrate cu degetele.Da erau virgine-au intre11 si 14 cele din dosar pt ca stim sigur ca au mai existat si alte victime dar politia si parchetul abia au primit plangerile noastre.procesul s-a reluat deoarece s-a schimbat judecatoarea(a fost promovata una noua).DUPA primirea reclamatiilor s-a luat legatura cu noi o singura data la audierea copiilor.LA proces inculpatul recunoaste cu amanunte asa zisele consultatii mai putin penetrarile.Au trecut 8 luni de la evenimente

Interventie moderator: Incalcare regulament de forum, art.1.3
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2015
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Este foarte greu daca toti sunt mana in mana...
In astfel de cazuri se angajeaza avocat din alta localitate care sa ii hartuie in caz de necesitate.

Eu nu am inteles cum se va dovedi violul.
exista certificare de expertiza psihologica care certifica producerea traumelor ,declaratiile fetelor care coincid(3).Una din victime a fost in tabara in saptamana anterioara celorlalte doua.DIRECTORUL TABEREI l-a evacuat pe nemernic dupa ce copilul meu a povestit putin din cele intamplate,motivand incheierea contractului de voluntariat.Adepus la dosar copie dupa registrul de angajaei si pe 2014 mai figureraza cu 2 contracte.Arecunoscut ca a stiut ca s-a intamplat ceva dar nu a anuntat pe nimeni.Afacut o plangere VERBALA la politie,referitoare doar la o victima ,a carei parinti au aflat in cursul taberei si s-au deplasat acolo.Inainte cu doua zile de a face plangerea recunoaste ca i-a insotit pe acesti parinti la un avocat.La parchet am fost certata ca LA 3 SAPTAMANI DUPA CE AM DEPUS PLANGEREA si NU M-A CONTACTAT NIMENInu mai aveam rabdare si am iesit in presa.Ei pregateau ceva TARE!Ce pot face cand prim procuroarea plange inculpatul ca a slabit si ca arata rau(oare copii nostri sunt bine?)Parchetul s-a opus la chemarea taberei ca parte responsabila civilmente
Am utat sa precizez ca individul a fost in prest preventiv din 5 septembrie pana la 19 decembrie iar acum este in arest la domiciliu

Alte discuții în legătură

Condamnat pt. viol la 5 ani si 10 luni, pe baza unor minciuni vasile14 vasile14 Am un baiat de 19 ani care pe 6-XI-2014, a fost condamnat pentru viol in grup la 5 ani si 10 luni, de Judecatoria Roman. Impotriva sentintei s-a facut Apel. Pe ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza sa dau de marturie mincinoasa? valentina burnei valentina burnei mai multe persoane majoritatea neamuri au acuzat pe sotul meu ca a dat cu toporul in cap unui baiat,stiind de fapt ca ei spun numai minciuni fapt ce reiese si ... (vezi toată discuția)
Acuzat de viol j4rry j4rry Buna ziua. Am un frate care ..inca nu stiu ce sa intamplat dar va spun in mare.... pe data de 28 decembrie am primit un telefon de la Tribunalul din Husi ... (vezi toată discuția)