fiica mea minora este parte vatamata intrun proces de viol.Avocata inculpatului face referiri la anumiti "barbati"care apar pe contul de facebook utilizat de fiica mea.Deoarece CONTUL ESTE AL MEU si persoanele din dosar(inculpat si avocata lui) nu au acces la el,pot face plangere la barou impotriva avocatei?COPILUL este hartuit de catre cei citati ca martori in proces prin telefoane si accesari pe facebook,drept pt care am facut sesizare la Parchet.
avem 3 avocati si noi care nu fac nimic.A RECUNOSCUT CU AMANUNTE ULUITOARE CUM AU DECURS CONSULTATIILE,cum le-a dezbracat,le-a palpat inghinal...mai putin penetrarile.Recunoaste ca a procedat similar si in alte cazuri in aceeasi tabara
1. Exista optiunea, din setarile paginii dvs. de facebook, de a restrictiona accesul persoanelor straine. Si pentru culegere de informatii, dar si pentru amenintarile pe care spuneti ca le primeste fiica dvs. Oricum, e bine ca ati facut plangere. Depuneti ca probe print-screen-urile amenintarilor sau inregistrarea lor, daca ele au fost facute telefonic (si numarul de pe care s-a apelat, daca era la vedere).
2. Sunt jurnalist. Insa va sfatuiesc sa va ganditi bine inainte de a apela la ajutorul mass-media. Ohiar daca identitatea fiicei dvs. va fi protejata, ea este, practic, expusa. Supusa unei duble victimizari. Si obligata sa retraiasca trauma prin care a trecut.
3. In dosar exista suficiente probe. Asta rezulta si din faptul ca, prin "rechizitoriul nr. 1164/P/2014, din data de 24.09.2014, al Parchetului de pe lânga Judecatoria Zarneşti, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului G.V. pentru săvârşirea a două infracţiuni de viol, prev. de art. 218 alin. 2, alin. 3 lit. a, c) C. pen. si a unei infractiuni de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1, alin. 2 lit. a), c) C.pen., cu aplic. art. 38 alin. 1 C. pen."
4. Cereti-le celor de la Judecatoria Zarnesti sa protejeze, pe site-ul portal.just.ro, acolo unde exista date despre procesul dvs., numele partilor vatamate si ale partilor civile. Sunt numele unor copii, victime ale infractiunii de viol... (in acest moment, numele sunt intregi si vizibile, iar victimele - expuse).
5. Aveti 3 avocati. Alegeti dintre ei unul singur, care are timpul si dorinta de a se ocupa, asa cum trebuie,de acest dosar. Va doresc mult succes!
Acuzat de viol
j4rry
Buna ziua. Am un frate care ..inca nu stiu ce sa intamplat dar va spun in mare....
pe data de 28 decembrie am primit un telefon de la Tribunalul din Husi ... (vezi toată discuția)