avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parte vatamata, minor - proces viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parte vatamata, minor - proces viol

fiica mea minora este parte vatamata intrun proces de viol.Avocata inculpatului face referiri la anumiti "barbati"care apar pe contul de facebook utilizat de fiica mea.Deoarece CONTUL ESTE AL MEU si persoanele din dosar(inculpat si avocata lui) nu au acces la el,pot face plangere la barou impotriva avocatei?COPILUL este hartuit de catre cei citati ca martori in proces prin telefoane si accesari pe facebook,drept pt care am facut sesizare la Parchet.
Pot depune concluzii si eu si avocata mea?
Cel mai bine ar sa fie combinate concluziile scrise.
Se poate si separat dar sa nu va contraziceti cumva...
M ULTUMESC PT SFATURI domnului avocat caruiia ii apartin celle mai multe raspunsuri la problrmele mele!!! A fost atat de dragut incat i-a sunat pe avocatii inculpatului si le-a atras atentia la activitatea mea pe acest site. Vorbisem telefonic cu dumnealui,specificand ca doresc serviciile unui avocat si sfaturi pentru procesul pe care il voi intenta taberei,si am cazut de acord sa ne auzim marti la tel.Mi-a demonstrat ca este un adevarat profesionist,comportandu-se exact ca avocatii la care se refera bancurile bune.Incercarile avocatilor de a ma discredita nu fac decat sa ma bucure .Voi continua sa lupt pentru copilul meu.Nu poate nimeni sa spuna ca o fac pt bani(asta sustin avocatii inculpatului),suferintele pe care o mama a carei fiica a patit asa ceva, le suporta zi de zi,la fiecare termen,nu vor putea fi sterse vreodata!In sala de judecata pentru bani sunt avocati!.EU SUNT MAMA!!!!Nimeni nu va putea sa-mi stearga durerea,dar voi continua sa lupt pentru ca alti copii sa nu mai pateasca asa ceva,iar taberele sa fie locuri sigure in care si avocatii sa-si poata trimite linistiti copiii
Pentru a te contrazice,domnule avocat,ar trebui sa minti,ceea ce nu este cazul!Dupa gestul pe care l-ati facut ma intreb cu cat isi plateste inculpatul nostru avocatii...O fi dosarul "la tara",dar clientul suporta financiar efortul...
Mi-a povestit o femeie acum batrana ce i s-a intamplat cand era copila: un nene s-a apropiat de ea si i-a aratat scula sculata. Mai mult nu s-a intamplat atunci. S-a dus acasa si seara i-a povestit sorei ei ce se intamplase, sora i-a spus maica-sii, iar maica-sa a facut plangere la Politie. Copila a fost chemata sa identifice faptasul dintr-o serie de fotografii si pentru ca nu era in acele fotografii, a indicat o fotografie la intamplare. Politia l-a anchetat pe respectivul si a aflat ca era la munca in timp ce se petrecea evenimentul cu pricina (avea alibi). Ei bine, femeia a zis ca ea a fost mai mult traumatizata de chestia cu cercetarea penala decat de faptul ca individul si-a aratat scula. Se simtea vinovata ca indicase in mod mincinos pe cineva.

Alte discuții în legătură

Condamnat pt. viol la 5 ani si 10 luni, pe baza unor minciuni vasile14 vasile14 Am un baiat de 19 ani care pe 6-XI-2014, a fost condamnat pentru viol in grup la 5 ani si 10 luni, de Judecatoria Roman. Impotriva sentintei s-a facut Apel. Pe ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza sa dau de marturie mincinoasa? valentina burnei valentina burnei mai multe persoane majoritatea neamuri au acuzat pe sotul meu ca a dat cu toporul in cap unui baiat,stiind de fapt ca ei spun numai minciuni fapt ce reiese si ... (vezi toată discuția)
Acuzat de viol j4rry j4rry Buna ziua. Am un frate care ..inca nu stiu ce sa intamplat dar va spun in mare.... pe data de 28 decembrie am primit un telefon de la Tribunalul din Husi ... (vezi toată discuția)