fiica mea minora este parte vatamata intrun proces de viol.Avocata inculpatului face referiri la anumiti "barbati"care apar pe contul de facebook utilizat de fiica mea.Deoarece CONTUL ESTE AL MEU si persoanele din dosar(inculpat si avocata lui) nu au acces la el,pot face plangere la barou impotriva avocatei?COPILUL este hartuit de catre cei citati ca martori in proces prin telefoane si accesari pe facebook,drept pt care am facut sesizare la Parchet.
d-na Adriana Oprea,va multumesc!Am facut deja tot ce tine de pasii indicati de dv.Stiu ce ar insemna reiesirea in presa.S-A CERUT INSTANTEI protejarea datelor.Paroblemele mele sunt:la sesizarea mea catre Parchet referitoare la sicanarea tel a copilulu is-au luat masuri dupa alte insistente(2luni jumatate),sesizarea din 22.12.2014 fiind inregistrata la"o pozitie"abia in februarie.timp in care sicanarile au continuat.Ne deranjeaza faptul ca la plangerea asupra taberei care functiona ilegal, Parchetul nu mi-a raspuns la solicitarile mele de a vedea stadiul lucrarilor(dosarul-finalizat la politie-s-a intors la Parchet din noiembrie)Alt fapt care m-a deranjat a fost acela ca in momentul in care in proces mai erau de audiat doar martori pe latura civila,s-a schimbat judecatoarea si s-au reluat administrarea probelor(CU CELERITATE-5 luni,deja,la o instanta)Martorii,toti,au fost credibili,chiar si cei care au fost chemati de inculpat in circumstantiere,confirma acuzatiile.
Eu nu inteleg un lucru.
Daca aveti 3 avocati trebuia sa spulbere orice lucru potrivnic si sa actioneze in mod continuu cu cereri si insistente.
De regula, un singur avocat poate face asa ceva si daca aveti 3 chiar sunt chiar nedumerit...
Doar cu schimbul daca faceau si era ceva care mie imi pare relativ simplu...
fiecare victima are un avocat.Avocatul meu,probabil,este foarte ocupat,al doilea a fost din oficiu pana acum,iar al treilea este din localitate...Astept sa ajung la apel,iar pana atunci...nu voi astepta sa-si bata joc,pe nervii mei,cineva de mine. Alta data ...
Acuzat de viol
j4rry
Buna ziua. Am un frate care ..inca nu stiu ce sa intamplat dar va spun in mare....
pe data de 28 decembrie am primit un telefon de la Tribunalul din Husi ... (vezi toată discuția)