fiica mea minora este parte vatamata intrun proces de viol.Avocata inculpatului face referiri la anumiti "barbati"care apar pe contul de facebook utilizat de fiica mea.Deoarece CONTUL ESTE AL MEU si persoanele din dosar(inculpat si avocata lui) nu au acces la el,pot face plangere la barou impotriva avocatei?COPILUL este hartuit de catre cei citati ca martori in proces prin telefoane si accesari pe facebook,drept pt care am facut sesizare la Parchet.
Revin,facand comentarii despre justitia romaneasca,cea care face referiri la practica CEDO!Mi se pare nedrept faptul ca in cazul nostru, aceeasi instanta care pana acum gasea de cuviinta sa mentina arestul la domiciliu ,acum gaseste de cuviinta sa dispuna controlul judiciar!Revolta ma indeamna sa fac mult mai multe comentarii,dar bunul simt ma impiedica!ORFANI DE DUMNEZEU!!!!
Acuzat de viol
j4rry
Buna ziua. Am un frate care ..inca nu stiu ce sa intamplat dar va spun in mare....
pe data de 28 decembrie am primit un telefon de la Tribunalul din Husi ... (vezi toată discuția)