fiica mea minora este parte vatamata intrun proces de viol.Avocata inculpatului face referiri la anumiti "barbati"care apar pe contul de facebook utilizat de fiica mea.Deoarece CONTUL ESTE AL MEU si persoanele din dosar(inculpat si avocata lui) nu au acces la el,pot face plangere la barou impotriva avocatei?COPILUL este hartuit de catre cei citati ca martori in proces prin telefoane si accesari pe facebook,drept pt care am facut sesizare la Parchet.
DECI EXISTA TOTUSI PROBE ,fara certificatele medico-legale.Trebuie tinut cont ca individul se prezenta drept medic ginecolog.Am depus acte care dovedesc faptul ca fiica mea refuza si consult ORL
Ma bucur ca a schimbat 5 avocati pana acum,iar in urma insistentelor mele imi vin raspunsupi favorabile de la institutiile sesizareDSP,ITM,INSPECTIA MUNCII
La ce a declarat nu am dubii ca-si va primi pedeapsa.Problema mea este parchetul si faptul ca se iau toate masurile pt a scapa tabara
deja au trecut 8 luni,iar atunci nimeni nu a cerut.Va motiva ca fiica mea a avut timp sa-si inceapa viata sexuala de atunci
Copii au intre 11 si 14 ani
.ERAU IN TABARA,iar respectivul avea contract pt un curs de prim ajutor.Copii s-au prezentat la el cu dureri de burta,pt a le da medicamentele din borsetele personale,pt a le schimba plasturi la picioare,pt alte probleme care mai apareau.Erau incuiate in camera personala si acolo...
Interventie moderator: daca doriti sa adaugati la postarea anterioara va rog folositi butonul "Editeaza", inlauntrul celor 30 de minute care permit acest lucru. Multumesc pentru intelegere
A avut 5 avocati dar acum este liber...cumva...
Arestul la domiciliu este OK pentru el.
Daca nu va angajati avocat nu ar fi exclus sa scape.
Au am impresia ca exista ceva probleme referitor la probe si daca parchetul nu prea isi da silinta avocatul poate aduce un aport substantial in acuzare.
A recunoscut sau nu comiterea faptelor?
Fara expertiza de la IML e posibil sa existe multe probleme dar se poate si sa fie condamnat.
Cert este faptul ca pentru viol se impune arestul preventiv iar daca are masura preventiva de arest la domiciliu e posibil sa scape...
In mod generic aceasta logica are fundament...
Acuzat de viol
j4rry
Buna ziua. Am un frate care ..inca nu stiu ce sa intamplat dar va spun in mare....
pe data de 28 decembrie am primit un telefon de la Tribunalul din Husi ... (vezi toată discuția)