Ilie Gina a scris:
Daca prin decizia de concediere se comunica durata preavizului si toate celelalte nu inteleg de ce mai trebuie instiintare de preaviz.
Daca stii exact articolul de lege spune-mi-l si mie te rog.
Merci frumos!
Nu o sa gesesti un articol de lege care sa spuna ca trebuie si instiintare de preaviz si decizie de incetare.
este doar acel articol care impune emiterea deciziei de incetare a contractului.
Este posibil sa dai de la inceputul preavizului doar Decizia de incetare pentru concediere care sa contina si datele referitoare la preaviz, nu este nimic ilegal asa.
Eu am sustinut ca nu e suficienta doar Instiintarea de preaviz, este nevoie si de Decizie. Dar poate fi sufuicienta doar Decizia fara instiintare daca se emite si se comunica iinainte de a incepe preavizul.
Pe de alta parte este util sa emiti intai Comunicarea de preaviz si abia la terminarea preavizului sa emiti Decizia de concediere din mai multe considerente practice, cum ar fi:
- Decizia trebuie comunicata la ITM in 5 zile de le emitere, ceea ce va insemna ca inca omul este in preaviz la acel moment
- data de concediere este posibil sa fie decalata daca intervine o cauza de suspendare a preavizului
- daca preavizyul a fost suspendat va trebui sa emiti o nou decizie care sa restabileasca data de incetare conform suspendarii pe cae deasemenea trebuie sa o inregitrezi la ITM
- poate angajatorul se razgandeste si renunta la a concedia unul sau mai multi angajati si va trebui sa naulezi deciziile , iar cu comunicare la ITM
- te poti trezi ca ITM a inregistrat deja lichidarea in cartea de munca a unui angajat careioa din varii morive i se decaleaza data de incetare, si vor fi cam suparati ca ii pui sa tot modifice :)