Am si eu o mare nelamurire.De la 1-06-2009 mi sa comunicat verbal ca de la 1-06-2009, din motive economice si totodata prin desfiintarea postul,am spus ca sunt de acord ,dar sa-mi dea ,cum e legal, in scris ,insistand zi de zi.
Pana la urma mi-a dat un preaviz in forma scrisa avand urmatorul continut
Avand in vedere situatia economica cu care ne confruntam, va comunicam ca incepand cu data de 01-06-2009 sunteti in perioada de preaviz in conformitate cu prevedirele art. 73 alin 1 din Legea nr.53/2003,urmand ca incepand cu data de 29-06-2009 sa incetati activitatea in cadrul societatii noastre conform art. 65 din Legea nr. 53/2003
Pe parcursul termenului de preaviz aveti toate drepturile si obligatiile care decurg din contractul de munca
Urmeaza semnatura mea si a patronului. fara stampila si nr. de inregistrare.Dupa semnare mi-a spus ca dupa terminarea lunii si implicit a programului de munca stabilit de dansul(10 schimburi a24 ore) mai stam de vorba
colegii mei care au plecat in somaj de luna trecuta ca daca vreau si eu somajul neaparat sa accept conditiile patronului(lipsa preazizului,renuntarea la drepturilor salariale din luna cu preaviz,la salariul compesator)
Intrebarea mea,si va rog nespus de mult,daca se poate, e urmatoarea,tinand cont ca totusi doresc sa intru in somaj deoarece indeplinesc conditiile cerute de lege;
-Daca reclam la ITM problema raspunsul il primesc in 30 zile ,adica cu mult peste terminarea preavizului, iar eu daca nu semnez ceea ce vor ei de fapt la terminarea preavizului(in previz nu se specifica data achitarii drepturilor salariale) urmeaza, logic cred eu absente nemotivate si implicit......?
Scuze ca intervin din nou pe acest subiect.Am tinut cont de sfaturile dvs cu privire la problemele mele si cum sa le rezolv
Ieri a fost ultima zi din preaviz. In total am lucrat aprope 300 ore,am indurat, ce sa fac,cu gandul ca o sa le cer sa mi le plateasca(orele suplmentare din preaviz+celepeste 1000 ore de noapte neplatite+altele),printr-o notificare trimisa dupa ce ma vad cu cartea de munca in mana si somaj(dupa sfaturile primite pe forum)
Astazi la prima ora dau un telefon la firma sa intreb cand vin dupa decizia de concediere,si aflu cu stupoare ca firma are alti patroni si clic...Intre timp am luat legatura cu alti colegi si nimeni nu stia de asa ceva
Intrebari:Pe cine mai chem eu in instanta?(Dupa cum ii cunosc pe patroni au vandut firma tocmai sa scape de multe probleme pecare le au cu salariatii-salarii neplatite,etc. Inca o paranteza-Acum cateva luni au infiintat o alta firma tot cu acelasi profil care merge bine)
Dvs chemati societatea in judecata, nu patronul in mod direct. Asa ca indiferent de numele patronului, dvs puteti merge in instanta.
O varianta ar mai fi sa ajungeti la o intelegere cu noii patroni.
Multumesc inca odata pentru raspuns.Deja am vorbit cu dansii.Cred ca sunt eu prea norocos ,de dau numai de patroni cool
Din start 3 variante mi-au propus
-sa raman in continuare in aceleasi conditii ca pana acum,adica cu acelasi cim
-imii revoca preavizul si sa -mi dau demisia daca nu-mi convine
-sa ma duc in fata bisericii daca am nevoie de bani
Eu doar 2 variante le-am spus
-instanta va decide
-Cel de sus va judeca
Ce sanse am sa obtin totusi somajul pentru care am efectuat deja preavizul?
Intre timp am citit si Legea 67/2006 si nu au respectat nici un art. din ea,cred eu.
Multumesc
=D> Frumos raspuns. =D>
Daca va fi incetat contractul de munca datorita restructurarii postului si aveti stagiu 12 luni din ultimele 24 veti beneficia de somaj.
Art 65 alin. 1?
helenita
Art. 65. [concedierea pentru motive obiective]
(1) Concedierea pentru motive care nu ţin de persoana salariatului reprezintă încetarea contractului ... (vezi toată discuția)