Am o nelamurire si poate ma ajuta cineva de specialitate si anume:
am castigat la instanta de fond dreptul de reintegrare in procesul cu angajatorul, acesta a facut recurs pentru anularea sentintei favorabile mie, termen este 14.07.2009 la Curtea de Apel Bv, dar astazi 03.07.2009 am primit o adresa de la angajator prin care imi cere sa ma prezint in termen de 24 de ore de la primirea adresei pentru a ma reintegra, asta inseamna ca in data de 06.07.2009 trebuie sa ma prezint la firma.Mentionez ca in prezent sunt in somaj deoarece am fost concediat cu art.65 alin 1, iar daca incep lucru trebuie sa anunt la somaj reintegrarea, iar in data de 14.07.2009 la recurs daca castiga angajatorul ce fac, sau ce fac in perioada pana la recurs ca nu stiu cum sa procedez.Trebuie sa astept recursul pentru ca ieri am luat de la Curtea de Apel motivatia recursului angajatorului si spune ca si voluntar sau prin executare silita nu poate pune in aplicare sentinta de la instanta de fond, asa "probleme mari arefirma".
Multumesc.
Astazi am avut primul termen in al doilea proces cu angajatorul, avocatul partii adverse a cerut un nou termen pentru intampinare, iar urmatorul termen este peste 2 luni(19 ianuarie 2010), nu se mai respecta nici o lege in tara asta.Teama mea este ca sotia avocatului partii adverse este judecatoare la tribunal si poate" influenta" cauza.Sper ca totusi adevarul si dreptatea vor iesi la iveala si nu vor fi probleme.
Multumesc, am gresit in exprimare, angajatorul va depune intimpinare la urmatorul termen, eu am inscrisurile solide, pe rol exista si o ancheta la CNCD pentru constatare fapte de discriminare, sunt curios care va fi verdictul lor.
Daca aveti dubii cu privire la impartialitatea instantei, puteti solicita stramutarea cauzei.
Este intr-adevar o problema frecventa in instante gradul de rudenie intre avocati si magistrati - in anumite limite, acesta este un motiv de recuzare a instantei/judecatorului, sau de starmutare a pricinii (procedura care dureaza si va ocaziona cheltuieli suplimentare).