avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fise post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fise post

Rugaminte: daca ma poate ajuta cineva cu fisa post pentru economist si pentru tehnician service as fi recunoscatoare.
Multumiri anticipate ;)
cirmos79@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:09, 3 Septembrie 2015
Buna ziua! Vad ca dumneavoastra ajutati multi oameni cu fisele acestea de post care dau batai de cap.V-as ruga ,daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu fise de post ptr. :rprezentant vamal ; tehnician ;laborant ;
fochist;muncitor calificat si necalificat ; operator chimist ;inginer chimist ;confectioner ; mecanic ; biochimist ; stivuitorist ;medic veterinar ;sef atelier croitorie ;subinginer si gestionar .Va sunt recunoscatoare din suflet ! va las si adresa de e-mail :madalina_pan@yahoo.com.

Va multumesc!
Denumirea postului: Biochimist
Codul COR: 214612
Titularul postului:

Scopul postului ,activitati principale si responsabilitati :
Biochimistul face studii si cercetari în stiintele chimice în legatura cu procesele chimice care au loc în organismele vii.
Biochimistul poate lucra în companii de medicamente, în biotehnologie, în industria alimentara sau industria agro-chimica.
Exista biochimisti care lucreaza în serviciile de sanatate.

ATRIBUŢIILE POSTULUI
sa faca cercetari si experimente cu privire la compozitia, functiile si procesele chimice din organismele vii pentru a gasi diferite aplicatii practice pentru descoperirile sale ca sa rezolve problemele din diferitele domenii de productie.
sa faca teste si analize pentru stabili compozitia chimica a organismelor, apoi experimente pentru a vedea cum reactioneaza aceste organisme la diferite teste, cum ar fi: actiunea substantelor chimice din alimente, medicamente, seruri, hormoni si alte substante.
sa studieze aspectele chimice ale formarii anticorpilor din sânge si alte fenomene biochimice.
sa faca munca de cercetare cu privire la îmbunatatirea conservarii alimentelor si cresterii valorii lor nutritive.
sa faca aplicatii de biochimie în productia de medicamente, alimente, agricultura, medicina, sanatate publica si în alte domenii.

DESFASURAREA ACTIVITATII
in laboratoare,
în centre de cercetare sau medii similare.

Se pot produce accidente industriale când se folosesc anumite produse sau în momentul testelor care pot cauza boli, alergii sau infectii.

RESPONSABILITÃŢILE POSTULUI DE MUNCÃ
În raport cu aparatura şi materialele utilizate: Ustensile uzuale de laborator.

CERINTELE POSTULUI
Studii necesare: facultate în domeniul biochimiei.

APTITUDINI ªI DEPRINDERI NECESARE: interes profund pentru munca de cercetare.

CONDIŢIILE POSTULUI DE MUNCÃ


1. DENUMIREA FUNCTIEI : INGINER CHIMIST- TEHNOLOG
2. DEPARTAMENT : CALITATE
3. SERVICIU ( BIROU) : LABORATOR DE INCERCARI
4. TITULAR :
5. CONDITII NECESARE :
Studii : superioare ( Institut Politehnic / Universitate )
Experienta in specialitate (ani) : min. 4 ani
Limbi straine : engleza

6. RELATII :
ierarhice : se subordoneaza Directorului calitate si Sefului de laborator
functionale: colaboreaza cu Departamentul productie
7. RESPONSABILITATE SI AUTORITATE :
- Efectueaza si raspunde pentru incercarile si inspectiile specifice receptiei materiei prime, fluxului de fabricatie si produsului final asa cum sunt ele stabilite in planul de inspectii si incercari ;
- Completeaza formularele de control cu rezultatul determinarilor si le indosariaza la sfarsitul schimbului mentinand ordinea in dosare;
- pune etichete STOP pe materiile prime care nu a fost inca receptionate din punct de vedere calitativ si care au sosit in depozit pe schimbul sau;
- inlocuieste etichetele STOP cu cele APROBAT cand receptia a fost finalizata iar rezultatul este corespunzator;
- verifica periodic retetele, comparativ cu specificatiile produsului ;
- identifica punctele de inspectie si determina amploarea controlului;
- analizeaza datele rezultate in urma incercarilor si inspectiilor impreuna cu seful de laborator si directorul calitate;
- analizeaza conformitatea produsului in urma determinarilor si inspectiilor efectuate cu conditiile specificate;
- raspunde de respectarea planificarii si trimiterea produselor finite pentru analize la laboratoarele externe;
- urmareste si coreleaza rezultatele analizelor de la laboratoarele externe si anunta seful de laborator sau directorul calitate in cazul unor rezultate necorespunzatoare ;
- planifica si realizeaza instruirile GMP (reguli de igiena) cu personalul din productie;
- evalueaza zonele GMP si acorda punctajul corespunzator;
- mentine inregistrarile acestor evaluari si instruriri ale personalului;
- participa la degustari si la realizarea noilor retete alaturi de Seful de Laborator;
- realizeaza calibrarea instrumentelor de laborator si inregistreaza aceste calibrari in fisele de laborator;
- verifica inspectiile si controalele facute de controlorii CTC pe flux;
- calculeaza abaterea standard de la masa neta a preambalatelor;
- inspecteaza zonele de productie si depozitele pentru a verifica starea de curatenie a acestora ;
- verifica completarea formularelor de flux pe schimbul sau;
- in cazul detectarii unor neconformitati, instiinteaza seful de laborator si directorul calitate intocmeste RNC;
- participa dupa caz, la sedinta de analiza a datelor si intocmeste procesul verbal;
- participa ca auditor in echipa de audit atunci cand este desemnata;
- completeaza saptamanal, alternativ cu celalalt inginer tehnolog , ;
- duce la indeplinire orice alte sarcini date de seful de laborator sau directorul calitate;

Buna ziua. Am urmarit acest thread .. si am ajuns si eu sa pun o cerere in legatura cu doua fise de post.

Prin urmare, am nevoie de fisa postului pentru Tehnician Reclama si Grafician Calculator.

V-as fi foarte recunoscator daca ati pute sa imi trimiteti aceste doua fise la adresa ramset[@][gmail].com (scoate-ti [ ] pentru a putea trimite).

Va multumesc.
Razvan
buna ziua ,am nevoie de fisa postului pt bucatar, chelner-ospatar,multumesc mult:)
s0mn0rici a scris:

buna ziua ,am nevoie de fisa postului pt bucatar, chelner-ospatar,multumesc mult:)


Denumirea postului: bucatar
Cod C.O.R.: 512201
Titularul postului:
Departament: Bucatarie
Locul desfasurarii muncii: sediul restaurantului " S.C. ……………..S.R.L. "

* Subordonare: administratorului
* Relatii functionale: ospatarii ,ceilalti bucatari.

Scopul postului ,activitati principale si responsabilitati :
Munca de bucatar este aceea de a prepara mancarea

Obligatiile includ:
sa pregateasca meniul;
sa comande, sa testeze, sa receptioneze si sa depoziteze ingredientele alimentare;
sa pregateasca mancarea in conformitate cu retetele si formulele date (care includ calcularea cantitatiilor necesare de materiale specifice pentru restaurant;
pregatirea mai multor feluri de mancare in acelasi timp, in functie si in ordinea comenzilor;
sa aranjeze si sa decoreze mancarea inainte de a fi servita pe farfurii, boluri, platouri dupa cum cere fiecare fel de mancare preparat.;
sa pregateasca si sa aranjeze mancarea pentru diete speciale;
sa coopereze la intretinerea ustensilelor de bucatarie si a echipamentului;
indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.
sa tina cont de perisabilitate, termenul de garantie, de modul in care urmeaza sa fie folosite ingredientele;
face prelucrarile preliminare gatitului - sorteaza, curata, spala, divizeaza si mai apoi gateste - fierbe, frige, coace, prajeste.

Specificatiile postului:
diploma de calificare in domeniu;
experienta de minim 1 an ca bucatar ;
aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;
atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu colegii;
disponibilitate pentru compromisul constructiv.

Instrumente-echipamente folositoare
Cel mai des folosite ustensile sunt: aragaz, grill, cuptor, inclusiv echipament de coacere cu program, cântare, vase de masurat cantitatile, cutite, linguri pentru gatit, spumiere, oale, masini de framântat aluatul, teluri etc.

Cerinte:
specializare in domeniul gastronomic;
experienta relevanta in domeniu;
creativitate in gastronomie;
bun conducator cu un dezvoltat spirit de echipa;
persoana dinamica, abila, sociabila;
fie comunicativa, amabila si energica;
persoana care inspira incredere.

Pregatire profesională: studii medii sau scoala profesionala de specialitate

Atribuţii
Primeşte şi pune la păstrare în condiţiile prevăzute de normele igienico-sanitare, alimentele;
Răspunde de calitatea hranei pregătită de el;
Răspunde de aspectul şi curăţarea veselei;
Respectă cu stricteţe igiena personală (halat, bonetă, încălţăminte) cât şi igiena bucătăriei şi sălii de mese;
Zilnic recoltează probe din meniu pe care le păstrează în frigider;
Răspunde de inventarul mobilierului şi a veselei .

Conditii de munca: in sediul unitatii;
Program:


Denumire post: Ospatar (cod ref. O)
locul desfasurarii muncii: sediul restaurantului „ ...”
Departament: Servicii
Subordonare: Sefului de sala
Supervizare: Supervizeaza activitatea picolilor si a personalului responsabil de curatenie
Relatii functionale: cu bucatarul, barmanul, ceilalti ospatari.
Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura servirea impecabila a clientilor cu produsele/mâncarurile/bauturile comandate de catre acestia.

Activitati principale:
preluarea comenzilor de mâncare si bautura într-o maniera eficienta si profesionista;
acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
cunoasterea meniului astfel încât sa poata oferi în orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mâncare, tacâmuri si bauturi.

Sarcini si îndatoriri specifice:
servirea exemplara a clientilor;
îndeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, în concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.

Responsabilitati ale postului:
asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea întocmirii si încasarii facturilor;
raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite.

Autoritatea postului:
Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele/mâncarurile/bauturile comandate de catre acestia.

Specificatiile postului:
diploma de calificare în domeniu;
experienta de minim 1 an ca ospatar;
cunostinte medii de limba engleza;
aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;
atitudine pozitiva si concilianta în relatiile cu clientii si colegii;
disponibilitate pentru compromisul constructiv.

Deplasari:
Frecventa: -
Conditii asigurate: -

Relatiile cu alte departamente:
descrise în Regulamentul de organizare si functionare si Regulamentul de ordine interioara.

Conditii de munca:
în sediul unitatii;
program normal de lucru, în schimburi.

Salarizare: Salariul brut lunar este de ..................... lei noi, la care se adauga sporurile negociate.

Facilitati: tichete de masa
Sanctiunile aplicate pentru nerespectarea sarcinilor de serviciu conform rigorilor prevazute în fisa de post sunt descrise pe larg în Regulamentul intern (ROI).

Alte discuții în legătură

Fisa post Nina1 Nina1 Va rog ajutati-ma cu fisa post pentru functia:operator calculator, inginer electrotehnist si tehnolog-normator electro-pneumatic.(Am cautat in Documente ... (vezi toată discuția)
Fisa postului uta72 uta72 Ma poate ajuta cineva cu o fisa a postului pentru secretar sef , analist programator, administrator scoala, administrator financiar (contabilul unitatii) Va ... (vezi toată discuția)
Fisa post Angelino Angelino Buna ziua, dragi specialisti!:) Ma puteti ajuta, va rog, si pe mine cu continutul unei fise de post pentru Area Sales Manager? Ce corespondent are in COR? Va ... (vezi toată discuția)