AVLIL a scris:
Brokenangel, in acest topic vorbim despre parinti normali si nu abuzatori. E ingrijorator ce spuneti precum si de ce nu ati fost pana acum macar la un psiholog cu cel mic... Nu ar trebui lasate lucrurile asa, e destul de urat cu bataia si agresiunea verbala la care e expus copilul.
Am mers la psiholog cu cel mic pentru ca am considerat ca nu mai puteam face fata si pentru ca cel mic sa poata intelege asa cum trebuie situatia, pentru ca nu am vrut si nu vreau ca cel mic sa sufere .
Nu am mers la politie si nu am facut un martor la bataile luate de mine in fata lui pentru ca nu am vrut sa fie traumatizat insa tatalui nu ii pasa si orice as face ca sa ne intelegem este in zadar .
Sper sincer ca toate dovezile pe care le detin(mailuri, inregistrari, certificate inml, martori, acte medicale , fise medicale ale celui mic) sa ma ajute ca tatal sa fie consiliat inainte de a mai putea face scandal ca cel mic nu merge la dansul...
Sper ca cel mic sa nu sufere si sa ajung intr o zi sa am o comunicare civilizata cu tatal si sa arate ca ii pasa si nu isi bate joc de mine facandu i rau copilului.