proastasatului a scris:
Pentru cei care nu inteleg, ii invit sa citeasca judecata lui Solomon, caruia doua femei, care pretind ambele ca sunt mama copilului, ii cer regelui sa dea copilul uneia dintre ele. Ambele femei tin si trag copilul, una de mana stanga, cealalta de mandra dreapta a micutului. Solomon scoate sabia si spune: Voi taia cu aceasta sabie copilul in doua, o jumatate pentru fiecare. Una dintre femei urla sfasietor si da drumul uneia dintre manutele copilului. Solomon baga sabia in teaca si <incredinteaza> acelei femei copilul. De ce? Pentru ca aflase care e adevarata mama!
Cand dragostea parinteasca nu e mai presus de ambitii, sete de razboaie si dorinta de razbunare, Cand dragostea parinteasca este despre ma umilesc, dar cum sa cer eu scuze, dar de ce sa ma duc eu etc,ea in fapt, e orice altceva, dar NU dragoste de parinte.
ATI PUS PUNCTUL PE I ..Va multumesc !!!
Eu nu am mers la DGASPC cand mi a fost adus copilul bolnav, neingrijit, bubos, batut pentru ca nu am vrut sa il expun, sa nu aiba de suferit si am incercat sa discut cu tatal insa nu am avut cu cine ..
NU am mers la DGASPC nici cand 1 an de zile tatal nu a vrut sa il ia la el pe motiv ca era ocupat cu noua relatie si cu cariera .. Venea sa il vada cand avea timp si chef ...
M am gandit si ma gandesc mereu la ce este mai bine pentru copil si niciodata nu m am opus dorintei celui mic , ba din contra am incercat sa creez o punte intre el si tata insa cand vine batut si imi povesteste , apoi intreb tatal iar acesta nu recunoaste ba mai mult minte cu nesimtire si batjocoreste copilul umilindu l spunandu i ca ce daca l a batut a meritat si "ce nu ai uitat ?" Ganditi-va ce simte copilul meu cand eu ii spun ca are nevoie si de tata si ca trebuie sa il respecte desi este mintit de acesta si nu i se arata minim de respect ?!
Astept consilierea psihologica de minim 3 luni si sper ca cel mic sa nu fie bataia de joc a tatalui care este un actor perfect , sper ca mailurile in care il invit sa ii fie alaturi copilului cu diverse ocazii sau cand il tin la curent in ceea ce priveste evolutia copilului, sms urile si actele medicale sa ma ajute sa arat ce situatie minunata traiesc de 4 ani !
Astept sa vad ce concluzie va avea instanta si psihologul despre cosmarul pe care il traim de 4 ani eu si un copil caruia tatal ii spune " asta este doar inceputul, o sa ajungeti pe strazi!"..
De ce sunt mamele sau parintii rezidenti vinovati ca in timpul programului nerezidentul in loc sa creeze o relatie frumoasa isi bat joc si nu isi respecta copii ?!