viqua a scris:
Se intelege ca inca mai sint proprietari care nu si-au platit consumul de energie termica din anul 2008-2009? Din acest motiv asociatia este executata silit. ... In principiu nu prea aveti ce cauta in aceasta poveste dar cuvintul magic este "asociatia".
Nu mai pierd timpul ca ar trebui sa scriu iar doua pagini sa demontez fiecare propozitie care ati rostit-o. Procesul a avut loc nu pentru ca locatarii n-au platit energia termica la cet ci pt ca asociatia n-a platit la cet. In fapt e posibil ca la data la care a fost data asociatia in judecata, sa nu existe nici un locatar cu datorii la asociatie pt energia termica din 2008-2009 si tot atat de posibil este ca in aceste conditii sa existe totusi o datorie la cet. E posibil. Se practica acest lucru a nu plati cetul si a plati la apa pentru a nu fi taiata apa. Este o strategie. Era mai bine daca se platea cet-ul si veneau aia de la apa sa taie apa ca nu s-a platit? Problema e ca administratorul a procedat corect ca sa fie bine pt toata lumea si cei care nu inteleg mai si comenteaza.
Daca nu intelegeti mecanismul nu are rost sa mai discutati. Dvs sunteti aici doar ca sa faceti imagine negativa asociatiilor sau sa discutam pe lege care e rezolvarea pt fiecare situatie in parte?
Cand am vorbit de restante ale locatarilor, am spus RESTANTE, nu am spus restante la energia termica, nu am spus restante la curent, nu am spus restante la apa... Locatarul are doar RESTANTE. Pe fisa de apartament nu apare ca e restanta la apa, la gaz, la curent... Restanta este restanta si atat. Daca locatarul nu plateste RESTANTA nici administratorul nu poate plati furnizorii.