Asociatia de proprietari a fost executata silit
pentru datorii catre furnizorul de energie termica pe anul 2008
si 2009. Ca locatar al blocului din aceasta asociatie
mi se imputa CHELTUIELI DE EXECUTARE
Este normal sa platesc aceste cheltuieli de executare
daca eu m-am mutat in acest bloc in 2011?
Este normal si cinstit sa se prezinte locatarilor
de catre presedinte , cenzor si administrator spre vizualizare
dosarul de executare cu hotararea executorului judecatoresc
privind sumele ce fac obiectul aceste executari silite,
comisioane, penalitati si cheltuieli de executare silita?
Multumesc!
Ups... Acum am vazut un mesaj al Anei (care am o banuiala ca e barbat) care mi-a scapat in totalitate in care raspundea cand s-a mutat. August 2011. Imi cer scuze de scapare.
De asemenea mi-a adus la cunostinta in privat ca nu a avut restante tot anul 2011.
Deci in situatia de fata Ana50 nefiind printre restantierii la data la care a fost actionata asociatia in instanta, mai mult decat atat tot anul 2011 nu a avut restante, nu trebuie sa plateasca CHELTUIELI DE EXECUTARE si nici PENALITATI LA CHELTUIELILE DE EXECUTARE
Penalitatile de executare nu am nici o idee de ce s-au imputat pentru ca nu am contractul dar daca spuneti ca onorariul a fost achitat atunci nu e in regula sa se solicite si penalitati. Poate s-a platit onorariul executorului dar cu intarziere... e nevoie de contract... iar contractul este la presedinte. Dar onorariul executorului cu siguranta a fost achitat la incheierea contractului altfel executorul nici nu cred ca incheia contractul. E posibil sa fie vorba de alte penalitati nu la cheltuielile de executare
Contestatie in max 10 zile de la afisare... deja stiti.... daca nu va scade cheltuielile atunci actiune in instanta dar sa nu uitati contestatia inregistrata cu numar de inregistrare sa puteti dovedi ca ati facut plangerea prealabila.
@bizman.
Mi-ati indicat sa citesc mai atent chiar si de 7 ori daca este nevoie. Cine nu a citit atent daca va cereti scuze pentru"scapare", eu, sau dvs? Scuzele ar trebui sa le cereti si userilor pe care i-ati inscris la gradinita, chiar si moderatorilor la al carui ajutor apelati. Stiu, limba romana are "chichite" in interpretare. " Toti locatarii restantieri in perioada 2008-2009 ( valoarea facturilor, suma reclamata de furnizor) sunt solidari la plata cheltuielilor, proportional cu valoarea restantelor.". Mai explicit de atat, cat as fi putut fi pentru ca un licentiat sa inteleaga textul? Multumesc pentru apreciere " ca la clasa I ", este ceva mai bine decat la gradinita.
P.S. Credeti ca dupa ce mi-am luat doctoratul in " DINAMICA FLUIDELOR ", mai am sansa sa fiu primit in clasa a II a ?