proastasatului a scris:
[editat]
Copilareste zgomotos si ratat si in zilele noastre. Au trecut ani buni de atunci. Copilul s-a atasat real de partenerul meu si asta ne bucura pe toti. Avem momente pe care ni le strica zgomotul de suspensii rupte produse de fostul, dar din fericire sunt de scurta durata!
Eu desigur continui sa-mi doresc o relatie buna si normala intre baietelul meu si tatal lui, dar din pacate tatal lui pare mai preocupat de scandaluri decat de copil!
Sa presupunem ca un tata care nu are legaturi cu propriul copil din cauza ca mama nu vrea, citeste aceste randuri. Efectul scontat ar fi urmatorul urmatorul: nu numai ca tu nu-ti vezi copilul, dar copilul tau s-a atasat real de noul meu partener, ceva de genu "na, ia de aici, in your face", sper ca acum suferi ca un caine ratat ce esti.
Singurul efect pe care intr-adevar il produce acest mesaj unui tata care isi iubeste copilul dar mama e decis ca nu mai e vrednic sa fie tata stiti care e doamna PS?
Tot bucurie.
Si aici se vede diferenta dintre un parinte si altul. Cine vrea binele copilului si cine vrea doar raul tatalui (ratat desigur), fara legatura cu binele copilului. Unii parinti rezidenti nu accepta nici macar relatia cu tatal (ratat desigur), nici nu incape vorba de o relatie normala cu partenera tatalui.