UnParinte a scris:
1. Doamna Maria, evident ca nu este in interesul acestui copil sa-l aiba ca tata.
2. Este uimitor cum decizia de a face un copil este luata cu atata superficialitate si dezinteres ca apoi sa fie invinovatita societatea pentru iresponsabilitatea unora.
3. Doamna Maria, copilul dumneavoastra este jumatate din dumneavoastra si jumatate din tatal acela dezinteresat. Va trebui sa va intelegeti cu el, daca nu isi indeplineste responsabilitatile puteti limita programul de vizita, puteti suplini acordul.
1. Daca este atat de evident, de ce nu exista o lege care sa fie in interesul copilului? Care sa-l apere de lucrurile evidente? De ce un om care nu l-a vrut niciodata si nu il vrea nici acum are drepturi fara a avea nicio obligatie? Nu vorbesc despre parintii care se inteleg dupa divort, separare sau ce mai vreti. Vorbesc despre exceptiile care nu au fost luate in calcul cand s-a copiat legea asta.
2. Fara sa jignesc pe cineva, daca o mama cand afla ca este insarcinata si aude inimioara copilului batand se mai poate gandi sa faca avort este o criminala din punctul meu de vedere. Este decizia fiecaruia daca aduce pe lume un copil si nu trebuie sa dau explicatii nimanui pentru asta. In ceea ce ma priveste am luat decizia aceasta in deplina cunostinta de cauza, iar copilul meu are mult mai multe decat multi dintre copiii cu ambii parinti.
3. Doamna draga, eu nu am timp si chef sa stau prin tribunale ca sa suplinesc acorduri sau sa reduc programe doar pentru ca legea noastra stupida da copy/paste fara sa adapteze la societatea in care traim. Daca tot este jumatate din acel nerezident pai hai sa impartim si cheltuielile pe jumatate. Cu 200 de lei pe luna nu platesc nici macar asigurarea medicala a copilului