avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere in natura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere in natura

Am obligatia unei pensii de intretinere in natura stabilita de comun acord la notar in urma divortului. Eu am platit-o in fiecare luna atat cat s-a putut luand-ui copilului rechizite, imbracaminte, fructe, plata meditatii etc. iar diferenta am platit-o in bani. Problema este ca mama nu este de acord cu aceasta pensie in natura si vrea acum doar bani. De cate ori vreau sa ii cumpar copilului, o intreb ce are nevoie si refuza sa raspunda sau imi spune ca nu are nevoie de nimic ca are de toate si ca daca vreau sa ajut copilul o pot face cu bani. Daca ii mai cumpar ceva ii scoate plasele la usa sau il trimite pe copil sa mi le aduca inapoi. Copilul nu are haine de iarna acum... Nu vreau sa ii dau bani, pentru ca i-am mai dat si nu ii foloseste in interesul copilului.
Ce pot face?
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2016
kromred, utilizator
Sfanta Nascatoare! "Filmati tot, pastrati bonuri, inregistrati, executati silit, marturie mincinoasa, DIICOT etc".

[Pentru partea editata ati primit avertisment. Pe forum se combat ideile, nu persoanele.]

Sfatuiti-l complet pe tata, ar mai putea sa vina si cu trupe anti tero, sa arunce caietele si creioanele cu lansatoare de racheta, sa se auto detoneze cu sosetele, si apoi sa faca cateva plangeri: la directorul serviciului de ambulanta, care speram ca-l va salta, directorului Sp Obrejia, unde va ajunge, si desigur cateva plangeri impotriva executorului care va refuza sa-i bage mamei pe gat cutia de lapte si cartonul de oua, in prezenta dgaspc desigur! Zic sa apeleze si la 112, nici aceia nu trebuie iertati pentru complicitate la savarsirea infractiunii de nepreluare a chilotilor si ciorapilor copilului.
Nu uitati sesizarea Presedintelui Romaniei, Presedintele Senatului si a Camerei Deputatilor, comisii, etc, . Aveti grija sa va filmati cand depuneti toate sesizarile si pe final auto notificati-va, pour la bonne bouche! desigur, anexand notificarii toate bonurile, in copie certificata (de preferinta legalizata la notar, dar hai, ca facem o concesie, si le certificam personal).
Dupa ce faceti toate astea, desigur apelati la mediator, caci conditiile medierii au fost create!:training:
Va rog eu mult nu stergeti mesajul caci suntem o tara trista, plina de umor!
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2016
Admin, administrator
Ce varsta are copilul ?
Copilul are 8 ani. Am chitante la tot ce am cumparat pana acum si dovada transferului de bani. Intodeauna merg cu copilul la cumparaturi si intodeauna o intreb ce are nevoie copilul luna respectiva, asta prin mesaje prin telefon. Este singurul mijloc de comunicare. Raspunsul este ca nu are nevoie de nimic, doar de bani.
Va mai spune și copilul la vârsta asta ce are nevoie și mai vedeți și dvs.
Plătiți asa cum.aveti înțelegere, parte în natură și parte în bani și făceți-vă probe pt felul în care se comporta. Sa pastrati sms-urile, poate ii trimiteți și pe mail.
Copilul imi spune ce vrea. Sa nu credeti ca din pensia de intretinere ii cumpar jucarii sau dulciuri. Dar a ajuns sa nu vrea sa ii mai cumpar de frica sa nu ajunga cu ele acasa. Ce trebuie sa fac daca ea nu respecta actul incheiat la notar, acolo spune clar ca pensia de intretinere va fi in natura, iar ea a semnat asta. Sunt sfatuit sa nu renunt la plata in natura sub nici o forma, dar ce fac daca produsele mele sunt aruncate la cos?
Se poate apela un executor sau in instanta?
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2016
kromred, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire cuantum pensie alimentara FlorianVarain FlorianVarain Buna ziua, Am o hotarare judecatoreasca din anul 2013, in urma divortului cu fosta sotie, care incuviinteaza un acord de mediere. Pensia de intretinere ... (vezi toată discuția)
Copil de 3 ani speriat adixadi adixadi Buna seara, Sunt tatal unui baietel care azi a implinit 3 ani.L-am avut la mine in program de vizita. S-a jucat si s-a simtit foarte bine, a primit si ... (vezi toată discuția)
Eventual divort ContSters406210 ContSters406210 Cu sotia mea suntem impreuna de 10 ani si de 6 ani casatoriti. In urma casatoriei a urmat un copil (fetita) acuma avand varsta de 5ani si cateva luni. De cand ... (vezi toată discuția)