proprietaru a scris:
@elga...pt ce sa dovedesc in instanta ..motivul?este o aberatie cum puneti problema
Este un drept al proprietarului prevazut de lege, de a solicita copii , si de a le obtine. Daca @cazacioc ar solicita de la administratia dvs copii, atunci ar trebui sa arate motivatia cererii.
Daca exista o solicitare scrisa catre asociatie si refuzata, se poate adresa instantei .Va propun angajarea unui avocat..pt a se plati , de presedinte, ch de judecata, din buzunarul lui.
dvs ati citit legea 230/2007 ?
in ea se scrie despre accesul la orice document al asociatiei, nu obligatia de a fi furnizate copii dupa acestea. acest lucru nu il face decit instanta.
si nu va ginditi ca as tine cu conducerile. pina acum am dovedit clar ca sint impotriva abuzurilor de orice natura savirsite de catre acestea, dar nu am devenit absurd, asa cum ati reusit dvs INCA O DATA
@ynocentta ... au trecut vremurile in care nu aveam voie sa avem decit o singura parere ... "cea a mult iubitului conducator" :D
acum avem libertatea de gindire si libertatea de expresie, drepturi cistigate dupa 1989. este si normal sa avem opinii divergente, asa cum am avut si eu atitea cu elga50, dar in limitele decentei si pe subiect