proprietaru a scris:
domnule felix..conducerea asociatiei este obligata sa dea copii oricarui document..bineinteles contra cost. Va rog sa faceti deosebirea dintr o ASOCIATIE,unde toti sunt membri cu drepturi egale,iar CONDUCEREA ASOCIATIEI a fost numita de mine si este obligata sa mi dea raport de cate ori solicit.
Si mai invatati...mai sunt legi ,in afara 230
Si ..UNDE SCRIE CA ASOCIATIA ...nu elibereaza copii decat la ..solicitarea instantei?
Si..libertatea de gindire si libertatea de expresie ,drepturi cistigate dupa 1989.se face la domiciliul dvs.In rest se procedeaza conform legii..si nu a gandirii dvs libere.
extras din legea 230/2007 :
Art. 10. - Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces, la cerere, la orice document al acesteia.
va rog sa-mi aratati cu text din legea 230 unde scrie de obligativitatea de a va furniza copii ale actelor. vi s-a explicat foarte clar ca asociatia va poate oferi acest drept ... de a cunoaste orice aspect ce tine de activitatea asociatiei si de a avea acces la orice document al acesteia. daca aveti un presedinte amabil, acesta va va oferi si copii dupa documentele dorite. daca va aveti cu el la cutite cu el (ceea ce nu m-ar mira, data fiind atitudinea dvs chiar de pe acest forum -imi dau seama ce urit ati facut la asociatie :D ) acesta nuy va face acest gest si numai instanta il poate obliga sa aduca la tribunal copii dupa acele documente, instanta hotarind ca acestea sa fie folosite de expertul contabil pt expertiza, pentru proba la proces, etc.
numai ca, se pare, stati prost cu intelegerea textelor pe care le cititi, ori din ura impotriva conducerilor asociatiilor, ori din reavointa, ori din neatentia cu care tratati lectura textelor. drept dovada sta faptul ca intr-un alt subiect nu ati fost deloc atent la postarile de acolo si v-am citat si raspuns cu citatul respectivului.
inca o data va solicit ... incercati sa fiti OBIECTIV, lasind macar partial subiectivismul de care dati dovada, incercind sa vedeti problemele discutate si din unghiul conducerii, in conformitate cu legea 230 si hg 1588
multa bafta !