avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce consemneaza executorul judecatoresc in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce consemneaza executorul judecatoresc in procesul-verbal cand canstata ca minorul refuza sa mearga la parintele creditor?

Executorul consemneaza toate detaliile sau doar ce vrea el?

Ma refer daca consemneaza tot ceea ce se intampla cu ocazia executarii silite, pana si la cel mai mic gest al minorului sau ceea ce afirma acesta sau doar ca nu se poate face executarea silita ca urmare a refuzului minorului?

Adica se face un film, o povestire pe scurt, a ceea ce se intampla sau consemneaza sec ca minorul refuza sa se supuna hotararii judecatoresti?

Aspectul prezinta relevanta sub aspectul culpei sau lipsei culpei parintelui debitor, adica a vinovatiei sau nevinovatiei a parintelui debitor.
daca ati incercat sa fiti amuzanta credeti ma ca ati ales gresit topicul, eu si copilul meu suferim din cauza unor imbecili care copiaza legi si carora nu le pasa de cei care suporta nepasarea si idiotenia lor ..

ca idee cunosc tata care isi creste singur baiatul de cateva luni pentru ca minunata sotie/mama a fugit de nebuna in lume si nu s a uitat inapoi iar baietelul stie ca mami lui il iubeste desi nu a sunat, nu a interesat o ce face tatal cu copilul si nimic din ce ar trebui sa intereseze o mama ..

deci sunt si tati care isi iubesc copii si vor sa ramana in viata copiilor lor si inteleg ca sunt si raman exemple in viata copiilor lor iar o relatie de amicitie /prietenie sau macar una civilizata poate fi foarte valoroasa pentru copilul lor ..
Ca suferiți am înțeles din.prima ca ati mai zis-o de câțiva ani încoace, ce faceți sa nu mai suferiți, asta e întrebarea?
Dacă au fost probleme la vizita, ați cerut în instanta sa se întâmple ceva cu programul? Sa fie în prezenta unora, sa fie restrâns, suspendat etc? Ați depus plângere la dgaspc sau ce anume ați făcut pt copil?
am incercat sa discut cu tatal pentru ca daca am mers la autoritati nu am rezolvat nimic daca tot ati citit postarile mele ati inteles ca am incercat si cu politia dar nu am facut nimic si atunci ce sa mai fac altceva decat sa incerc sa discut cu el si sa sper ca va intelege ca nu e ok ce face si ca cel mic sufera ... nu intelegeti ca imi este teama de el ? ca ma ameninta ca ne omoara si se omoara si el; ???
Brokenangel, este grav că nu mai ştiţi de glumă, d-na moderator a citat din răspunsurile unora de pe forum şi, de ce nu? din multe hotărâri judecătoreşti care sună tocmai aşa: mama nu a demonstrat că petrecerea timpului cu tata ar reprezenta un pericol pentru minor; pârâta nu a demonstrat refuzul bunicilor de a găzdui minorul (dar aceia nu le-au permis celor de le A.T. să facă ancheta); pârâta nu a pregătit emoţional copilul pentru vizita tatălui; etc.
Problema dumneavoastră o rezolvă doar trecerea timpului.
Trebuie să vă consideraţi norocoasă dacă domnul nu vă va cere amendă pe zi întârziere pentru refuzul copilului de a pleca cu el.
Ziceți ca aveți probe, ați făcut plângere la politie pt amenințări?
Ca profil, pt cineva care are o relație, nu prea se potriveste cu faptul ca își amenință fosta nevasta cu moartea și ca s-ar sinucide apoi, poate v-a amenințat mai demult sau o fi atipic sau nu mai are o relație..nu stiu.
Ziceți ca dgaspc a cerut consilierea copilului, cine a ajuns la dgaspc, dvs sau tatăl?
Probele astea strânse le-ai folosit undeva?

Alte discuții în legătură

Program de vizita pentru mama in cazul schimbarii domiciliului minorului la tata againstPAS againstPAS Daca soliciti modificarea domiciliului de la mama la tata si nu vrei sa ingradesti dreptul mamei de a-si vedea copilul, ce solutie de program de vizita ai ... (vezi toată discuția)
Obligatiile parintelui rezident in cazul programului cu preluarea din domiciliu againstPAS againstPAS In cazul unui program cu preluare de la domiciliu, ce ar trebui sa faca parintele rezident? Cum ar trebui sa pregateasca copilul? Este normal sa nu permita ... (vezi toată discuția)
Vizita minor in custodie comuna elena84 elena84 Buna ziua, In urma unui divort la notar, custodia copilului s-a stabilit a fi comuna, cu program de vizita si vacante pt tata, domiciliul fiind la mama.In cca ... (vezi toată discuția)