Executorul consemneaza toate detaliile sau doar ce vrea el?
Ma refer daca consemneaza tot ceea ce se intampla cu ocazia executarii silite, pana si la cel mai mic gest al minorului sau ceea ce afirma acesta sau doar ca nu se poate face executarea silita ca urmare a refuzului minorului?
Adica se face un film, o povestire pe scurt, a ceea ce se intampla sau consemneaza sec ca minorul refuza sa se supuna hotararii judecatoresti?
Aspectul prezinta relevanta sub aspectul culpei sau lipsei culpei parintelui debitor, adica a vinovatiei sau nevinovatiei a parintelui debitor.
Toate acestea este bine sa le prezentați deoarece rezulta clar ca legea este nedreapta și negândite fiind de natura de a crea o grava discriminare.
Faceți și un memoriu scris și atașați toate dovezile în apărare care sa dovedească nevinovăția și discriminarea.
L-ați alienat dvs, dacă nu l-ați alienat, motivele nu sunt serioase, iar dacă aveți motive serioase, nu ați reușit să le probați. Oricum ar fi, dvs sunteți vinovata, tatal nu. El e figura paterna fata de care copilul ar deveni un adult schilodit sufletește :acute:
Acuma serios, dvs v-ați plâns la dgaspc când ați văzut ca relația dintre ei nu funcționează sau la instanta sa cereți schimbarea programului de vizita?
ma abtin sa va raspund stimata gj-jane 2 .. credeti ca aveam curaj sa merg la dgaspc ??? cum l am alienat, lasand copilul sa mearga la tata , mintind cand tatal lui ma tavalea in scarile de bloc si ma lovea ??? cu ce am gresit ???
va rog sa va abtineti , nu am nevoie sa imi raspundeti ... se subintelege ce caracter si suflet aveti !