avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... minori si familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

minori si familie

Buna ziua! Sunt despartita de 3 ani, am 2 copii de 4 ani si resp 8 ani. Copiii nu au fost vizitati de tatal lor de 2 ani. Acum prin programul de vizita castigat vrea sa ii ia la el. La intalnire tatal se manifesta urland si tipand la mine, iar copiii riposteaza si nu vor sub nicio forma sa mearga cu tatal lor.Acum tatal lor a angajat un executor, care cere onorariu de 500 lei copil plus tva pentru fiecare intrevedere, pe care spune ca trebuie sa il platesc eu, in caz contrar imii va pune poprire pe salariu. Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 09:58, 13 Iulie 2016
Am inteles, si credeti ca nerespectarea hotararii judecatoresti la ce duce?
Cum se numeste ce simte copilul cand nu isi vede un parinte luni de zile? Fara explicatie?
Ce credeti ca face asta pentru un copil de 5 ani? Credeti ca il apropie de parintele care nu il mangaie, nu ii vorbeste, nu il alina sau il indeparteaza?

Ce denumire gasiti dumneavoastra actiunii conform careia un minor al carui resident nu a respectat hotararea judecatoreasca isi respinge nerezidentul din acest motiv?
:) exact aceeaşi denumire ca şi actiunii conform careia un minor al carui nerezident nu a respectat hotararea judecatoreasca isi respinge nerezidentul din acest motiv, dar pentru care rezidentul trebuie să plătească penalităţi pe zi întârziere. Dreptul nerezidentului costă :((
De ce nerezidentul nu plateste penalitati pe ziua de intarziere daca nu se prezinta la program? Este acelasi lucru, tot alienare, provoaca aceleasi ”daune” copilului si se numeste tot nerespectare a hotararii judecatoresti.

Sau nu?
Ba da, de ce nu?
Si eu sunt de accord!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Influența negativă a tatălui asupra copilului. ce pot face pe cale legală? Honey32 Honey32 Buna ziua. Am o problema cu fostul concubin si cu relatia lui de tata cu fiica noastra. De fiecare data cand o aduce (dupa vizita la el) fetita, de 2 ani si 5 ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă când unul din minori nu vrea sa se întoarcă la mamă? Liliana_80 Liliana_80 Bună ziua. Dupa 3 ani de la divorț și de la părăsirea domiciliului conjugal cu cei 2 copii minori, mama încearcă prin instanta reducerea programului de ... (vezi toată discuția)
Program de vizită minor nerespectat de tata. există metode de a-l obliga să se conformeze hotărârii judecătorești? Bubbles2017 Bubbles2017 Buna seara ! Daca tatal copilului nu respecta programul de vizita hotarat de instanta judecatoreasca ce se intampla in acest caz ? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)