Buna ziua numele meu este Cremene Marian,am si eu o intrebare legata de actualul contract de munca.Pe contractul meu de munca scrie durata timpului de lucru de 8 ore.....numai ca imi mai apare in contract o lege 31/1991 care e ceva legat tot de timpu de lucru,am intrebat patronu despre aceasta problema si mi-a raspuns ca legea ii permite sa imi incheie un contract de munca de 8 ore dar sa fiu pontat cu 4 ore.Acum intrebarea mea ar fi:Daca e legal sa am contract de 8 ore si sa fiu pontat cu 4 ore?Si daca imi afecteaza aceasta situatie vechimea in munca?
salariu pe contract este salaru mnim pe economie 1250
acu daca mi-sar plati darile catre stat la acest salariu si la cele 8 ore de pe contract nu ar fi o problema la urma urmei ,dar daca mi-se plateste din salariu minim pe economie darile catre stat la 4 ore e deja o problema
Ati semnat un stat de plata? Ce salariu primiti lunar ? La un salariu brut de 1250lei ar trebui sa primiti in mana 925 lei In functie de asta ne putem da seama daca sunteti platit pt 8 ore legal si implicit darile la stat -contributiile