elga50 a scris:
@Iulian Manea
[...]Ce faceti Dv. daca in calitate de presedinte de asociatie, gasiti pe cineva care sa presteze ca (si) casier, dar care nu stie cata vreme va face asta, pentru ca nu e horatat asupra acestui lucru?
Ce faceti, in aceeasi calitate, daca vi se pune in vedere de catre proprietari ca ei nu doresc angajamente cu CIM, deoarece trebuie sa plateasca mult prea mult?
Sa nu-mi spuneti ca va dati demisia, ca nu v-as crede si chiar daca v-as crede v-as intreba ce ar trebui sa faca cel de va ia locul? Isi da si el demisia? Pana cand? Ca blocul trebuie sa functioneze.[...]
Ca presedinte, daca angajez pe cineva cu contract individual de munca si acesta dupa cateva zile se razgandeste si nu mai vrea sa lucreze ii fac o decizie de desfacere a contractului se face un pontaj cu zilele/orele lucrate si statul de salarii. Nu vad de ce, daca e fluctuatie de personal, trebuie sa fac neaparat conventie civila de prestari servicii.
In ce-i priveste pe proprietari/locatari acestia trebuie sa inteleaga ca legea trebuie respectata de toata lumea si pentru administrator, eventual si pentru femeia de serviciu, trebuie facut contract individual de munca.
Si eu sunt in comisia de cenzori in asociatia de proprietari a blocului unde locuiesc si stiu cat de greu este sa-i lamuresti pe oameni mai ales cand vad ca in alte parti se face altfel.