Buna dimineata!Nu stiu cu ce sa incep,cert este ca mama si sora mea au o suta opt mil.la intretinere.Am mers sa le platesc eu noua zeci milioane si nu i a primit.Ce trebuie sa fac sau cum sa procedez.Au ajuns in aceasta situatie deoare mama nu are venit si sora mea are cateva luni de cand sa angajat,ramasa singura cu doi copii minori in intretinere plus mama la fel fara venit.Aici povestea este lunga dar nu cred ca conteaza.
Am vrut doar sa i ajut cu bani sa nu ramana pe drumuri dar administratora refuza.Unde ar trebui sa platesc .Va rog sa ma indrumati ca nu stiu cum sa procedez,multumesc frumos
Daca exista deja litigiu pe rolul instantei de judecata,pentru a proba interesul pentru stingerea debitului,informati oficial instanta prin inscris sau va prezentati personal la termenul de judecata,atentionati ca reprezentantii asociatiei de proprietari au refuzat primirea cota parte debit si subliniati ca doriti incheierea de angajament de plata
Succes !
Multumesc!Presedintele era acolo,si a zis ca este mai bine ca administratora sa vorbeasca cu avocata.Eu am lasat un numar de telefon sa fiu contactata dat de miercuri si nu m-au contactat,nici nu cred ca au de gand.
Nu stiu numarul de cont ,daca ei nu au mai platit de foarte mult timp,banuiesc ca ar fi fost pe o chitanta iar daca il cer cu siguranta nu mil vor da.
Am sa incerc maine la tribunal ,sa vad ce pot sa fac,daca ma va baga in seama careva,multumesc frumos!
Avand in vedere sfaturile anterioare, corecte, eu vreau sa adaug in plus ceva legat de situatia personala. Daca spuneti ca mama a luat-o pe aratura intocmiti un raport medico-legal si pensionati-o pe caz de boala. Daca este si in incapacitatea de a se ingriji singura puteti obtine si ajutor pentru asistenta, nu stiu exact cum se numeste dar macar un salariu minim pe economie ar intra in casa si in cateva luni ati reusi sa ajungeti la zi cu datoriile. Copiii nu pot fi dati la cresa/gradinita de stat?
E posibil ca avocata sa ii fi zis sa nu primească banii ca sa nu piardă cheltuielile cu avocatul.
Aceasta ar fi logica dacă nu s-a acționat preventiv.
Nu prea se mai lucrează profesionist și avocatii se grăbesc sa ia banii.
Cu asociațiile nu prea mai lucrează decât avocatii care învață dreptul...
Asociațiile plătesc foarte puțin în ziua de astăzi.
Oricum interesul asociației este sa ia banii...si nu sa refuze...
Ma întreb cum ar reacționa cei din bloc ar rămânefără apa...