Buna dimineata!Nu stiu cu ce sa incep,cert este ca mama si sora mea au o suta opt mil.la intretinere.Am mers sa le platesc eu noua zeci milioane si nu i a primit.Ce trebuie sa fac sau cum sa procedez.Au ajuns in aceasta situatie deoare mama nu are venit si sora mea are cateva luni de cand sa angajat,ramasa singura cu doi copii minori in intretinere plus mama la fel fara venit.Aici povestea este lunga dar nu cred ca conteaza.
Am vrut doar sa i ajut cu bani sa nu ramana pe drumuri dar administratora refuza.Unde ar trebui sa platesc .Va rog sa ma indrumati ca nu stiu cum sa procedez,multumesc frumos
@nikube,
Ceea ce ati scris mai sus nu ajuta cu ninic utilizatorul care ne cere aici ajutorul. Se va incurca si bloca mai mult.
Ctind atasamentul cu poza actului din 2.10.2016, vedem ca exista un dosar de executaresilita din anul 2013. Pai daca e in executare silita din 2013, acesta a trecut print toate verificarile posibile si nu mai are nimeni ce sa verifice si sa rasverifice. Trebuie ca debitorul sa plateasca acea suma plus alte sume pe langa aceasta ca onorariu executor si penalizari daca asa cum se spune nu s-au calculat iar instanta a dispus calcularea acestora pana la data platii.
Apoi al doilea dosar este din 2013, dosar instrumentat de judecatorie, iar la suma datorata se precizeaza iar de catre instanta ca se vor calcula penalizari.
Al treilea dosar din 2015 e la fel cu al doilea.Daca acestea doua din urma mai sunt cumva pe rolul judecatoriei (ma indoiesc ca e asa), atunci numai in judecatorie, la urmatorul termen se poate interveni pentru unele clarificari, solicitarea expertiza...
Iar pentru a plati la asociatie nu-i trebuie nimanui nici un fel de procura. I se elibereaza chitante iar acestea contin adresa apartamentului ceea ce este suficient sa constituie dovada platii facute, valabile in orice instanta.
Nici in fata instantei nu trebuie neaparat procura. Se legitimeaza in fata judecatorului, spune cine este, arata chitantele...Poate merge impreuna cu sora sau mama in instanta iar judecatorul o va asculta.
Magistre,
Asta nu e o disputa intre noi.
Fiecare are dreptul la opinie.
Daca doriti o polemica imi pare rau ar nu va pot ajuta.
Lasati dreptul oamenilor de a isi exprima liber opinia si bineinteles si dreptul MoniTibi sa aleaga ceea ce doreste din opiniile comunicate.
Va asigur ca fiecare "doarme asa cum isi asterne" si totoata va multumesc pentru democratie.
Cele bune!
Nu e o disputa intre noi ci doar o clarificare.
Cineva are nevoie de sfaturi practice si adecvate situatiei reale in care se afla acum. Iar cele date de dumneavoastra nu sunt de actualitate pentru acest caz.
Aveti dreptul la opinie si se vede ca opinia dumneavoastra chiar a fost bagata in seama. Daca nu tineam cont de opinia dumneavoastra nu o comentam.